Cautare

381 de rezultate pentru "studenti" (2.98 secunde)
Romania marcheaza un declin drastic al numarului de studenti, clasandu-se astfel sub media europeana in privinta absolventilor de invatamant superior.
copii, parinti, studenti, someri, pompieri, actori, soferi, doctori, bancheri, sefi, frizeri, violonisti, academicieni, artisti, functionari, fotografi, profesori, poeti, IT-isti, biciclisti, corporatisti, bugetari, regizori, bucuresteni, provinciali, idealisti, bone, ochelaristi, navetisti, ziaristi, magistrati, piloti, toti, dar absolut toti sunt asteptati intre 3 si 5 decembrie 2016, intre 10 si 18, la Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman.
- Gratuitatea pentru studenti la trenuri intra in vigoare de la 1 februarie 2017. Calatoriile pe tren pentru studenti sunt gratuite incepand cu 1 februarie, a spus Nastase.
In cladirea monument istoric se vor tine cursuri pentru studenti (Autoare:
Un tanar marocan este suspect in cazul uciderii cu salbaticie a celor doi studenti de la facultatea de medicina din Iasi.
Sala de sport din orasul Milisauti, judetul Suceava, gazduieste peste 800 de studenti indieni care erau la studii in Ucraina si care au intrat in Romania prin Vama Siret, dupa mai multe zile de asteptare.
Miile de studenti care l-au luat ca model sunt acum, la randul lor, un model pentru alte mii de studenti si elevi.
Universitatea ofera peste 7.000 de locuri de cazare in camine pentru studenti. Se cauta cele mai bune facilitati pentru studenti.
Guvernul acorda credite garantate de stat pentru studenti si pentru tinerele familii. In doar o luna, bancile au primit solicitari de la aproape 300 de studenti si 100 de familii pentru credite garantate de stat si o dobanda subventionata.
Unu din doi studenti nu isi termina studiile nici la doi ani de la momentul in care ar fi trebuit sa le absolve.
Peste 500 de studenti din intreaga lume conduc roverele pe un traseu cu obstacole. Traseul cu obstacole are aproximativ 1 km si simuleaza terenul de pe Luna si Marte.
Cu strigatul de lupta "Moarte intelectualilor ", minerii atacau studenti si orice persoana care, dupa parerea lor, avea o infatisare "suspecta ".
copii din Husi si Bucuresti si studenti de la Institutul Teologic. Traian Basescu si consilierii sai au ascultat colindele. La final, seful statului le-a daruit colindatorilor dulciuri si bauturi racoritoare.
Astazi, in jurul pranzului, presedintele Traian Basescu se va afla la Galati, mai precis in holul Universitatii "Dunarea de Jos", unde se va intalni cu mai multi studenti galateni pentru a purta o serie de discutii asupra unor subiecte de actualitate.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a precizat ca la solicitarea Organizatiilor de Tineret si de Studenti s-a luat decizia retragerii sprijinului politic celor trei deputati, acestia fiind astfel sanctionati pentru actiunile si declaratiile lor din ultimele zile, care a€žau afectat imaginea partiduluia€œ.
• 26 iun 2008 - Un grup de 15 studenti din Grupul de Initiativa Basarabeana protesteaza in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, fata de cercetarea penala a 12 tineri basarabeni care si-au exprimat opiniile in legatura cu actualul sistem de guvernare din Republica Moldova.
Pretul este 6.25 euro pentru adulti, 5 euro pentru studenti si pensionari si 2.50 euro pentru copiii sub 12 ani.
60,5% barbati, 39,5% femei; 11,3% pensionari, 36,5% tineri; 37,3% intelectuali, 48,1% muncitori, 14,6% studenti si elevi.
Ma intalnesc cu sute de studenti intr-o luna, ma vad cu foarte multa lume si cu foarte multa lume tanara care are sperante calibrate pe seama viitorului profesional.
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri, la o intilnire intre studenti si ziaristi, ca rezultatul recentului Congres al PSD a fost similar “rezultatului sau felului in care s-a petrecut Revolutia din 1989“.
google-analytics.com