Cautare

2736 de rezultate pentru "strada lacul greaca nr 106" (2.85 secunde)
Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri. Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
De exemplu, un Panasonic TX-P42UT30E, plasma FullHD 3D, diagonala 106 cm, poate costa si 2.000 de lei, dar si 3.300 de lei. ... Un produs interesant se gaseste in oferta unui mare retailer online, LG 42PW450, plasma, 106 cm, HD Ready, care costa sub 2.300 de lei.
Art.106. ... 106 alin. ... Testul este obligatoriu sa fie promovat in perioada de suspendare - chiar daca perioada de suspendare se majoreaza cu 30 zile, tot esti obligat sa promovezi testul ptr ca se considera ca esti in perioada de suspendare Art.106.
Acesta a concesionat pentru 49 ani lacul de agrement hidrobiciclete si parcul de langa acesta cu un pret minunat, licitatia pornind de la 0.01 euro/ metrul patrat/ luna pentru lac si 0,1 euro/ metrul patrat de parc.
21 august 1968, invadarea Cehoslovaciei Brunea-Fox merge sa auda ce spune strada. ... Vreau sa aud ce spune strada!. Nimic surprinzator in acest gest, stiut fiind ca, inca din 1932, Brunea-Fox numise strada un mediu biologic.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Presedintele, la randul lui, a coborat in strada si i-a auzit pe oameni, agenda strazii, dupa cum subliniaza unii lideri politici, a devenit, peste noapte, agenda partidelor din care fac ei parte etc. ... strada!
"Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I. ... Ca rute ocolitoare se vor putea folosi traseul Calea Bucuresti - strada Unirii - strada A.I.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol. DADL a inaintat in urma cu doua zile avizul favorabil privind organizarea cursei de ambarcatiuni pe lacul Siutghiol, firmei S.C.
In cursul zilei de miercuri, a avut loc o intalnire in cadrul proiectului "Imbunatatirea conditiilor de iernat pentru Branta Ruficollis la lacul Techirghiol", la care au participat reprezentanti ai Societatii Ornitologice Romane si ai Primariei din Techighiol.
Luni seara au ajuns la Bucuresti patinatorii de la The Imperial Ice Stars, urmand ca miercuri sa ii incante pe romani cu doua reprezentatii din spectacolul "LACUL LEBEDELOR" pe gheata.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume - The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul "Lacul Lebedelor"!
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Cladirea si parcul Circului de Stat Cladirea Circului de Stat, actualul sediul al Circului Globus din Bucuresti, este situata pe bulevardul Lacul Tei, in sectorul 2.
Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol, in judetul Constanta! ... Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia.
- ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile. ... - ORA 19.35 Echipele de interventie scot din lacul Siutghiol bucati din elicopterul prabusit.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... UPDATE ORA 22.50 Intr-un comunicat de presa, presedintele Consiliului Judetean Constanta face cateva precizari legate de achizitia elicopterului ce s-a prabusit luni, 15 decembrie, in lacul Siutghiol.
google-analytics.com