Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (8.61 secunde)
Ioan Balan (foto), directorul general al acestei companii a declarat, ieri, pentru "Replica" faptul ca nu are cunostinta, fiind informat asupra acestui aspect doar din stirile publicate in presa.
Mai in gluma, mai in serios, se pare ca primarul din Mangalia a gasit solutia perfecta pentru ca mass-media sa transmita stirile negative intr-un mod.
Newsweek a atins in momentul maxim de glorie un tiraj de 4 milioane de exemplare, articolele revistei acoperind stirile din intreaga lume.
Stirile sunt contradictorii: ba ca Sorin Oprescu nu mai candideaza, ba ca-si anunta candidatura in chiar ziua grevei generale.
"Intr-un moment in care toate stirile pe care le auzim au, direct sau indirect, scopul de a ne distrage atentia de la persoana si "reusitele" lui Traian Basescu, cred ca abordarea lor frontala inseamna un minim exercitiu de igiena morala.
Fostul prim-ministru isi motiveaza actiunea prin faptul ca toate stirile pe care le auzim au, direct sau indirect, scopul de a ne distrage atentia de la persoana si "reusitele" lui Traian Basescu, cu toate ca studiile de piata arata foarte clar o tendinta de "linsare" mediatica a actualului presedinte, mai ales in ultimele doua saptamani de campanie electorala.
Ulterior, contactat de Stirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informatii drept "o intoxicare". Pe doua bloguri apartinand unor jurnalisti, www.sutu.ro si www.pesurse.ro, au aparut duminica informatii conform carora presedintele Traian Basescu se afla internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babes.
Astfel, manualul recomanda ca stirile despre un eveniment care s-a intamplat au prioritate in fata celor despre un eveniment care ar putea sa se intample, iar acestea se afla in urma stirilor care consemneaza zicerile unor oameni politici.
Si senatorul PNL, Ioan Ghise a mai avut o initiativa legislativa prin care se dorea ca stirile negative sa fie in aceeasi proportie cu cele pozitive in cadrul unui jurnal radio sau TV.
Nu toata lumea are o vedere foarte buna sa citeasca pe verso si nu toata lumea are cultura chimiei ca sa stie ce inseamna E47 si nu stiu cat mai scrie pe acolo", declara Prigoana pentru Stirile Pro Tv, adaugand ca va initia un proiect de lege pe aceasta tema, informeaza Gandul.
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a refuzat, luni, la plecarea spre Washington, sa spuna cateva cuvinte in limba engleza, la solicitarea ziaristilor, afirmand ca "este pacat de Dumnezeu" sa se "strice" stirile intr-o zi atat de frumoasa.
Am citit in stirile de saptamana viitoare, ca Rodicuta Culcer e preferata Imparatului la sefia Consiliului de Administratie al TVR.
Stirile-zilei.ro informeaza : Crin Antonescu:
Stirile-zilei.ro informeaza : Boc catre muncitorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti:
Stirile politice nu au fost doar mondene iar la scolile de vara s-au lansat teme importante: constitutionalism, reforma Constitutiei, reforma administrativ teritoriala.
Stirile si rapoartele despre Romania, care au un inalt grad de constientizare, sunt pline de relatari privind dificultatile cu care se confrunta cetatenii si statul roman.
- Dupa ce i-a promis o partida de privatizare in grup cu poporul, plina de perversiuni, scule erotice si ejaculari abundente, domnu’ Dan a lasat duduia cu chilotii in vine, cu picioarele desfacute si chistocul in dinti, explicand ca asa ceva nu i s-a mai intamplat pana acum.
Nu-mi propun sa epuizez lista, insa va invit sa nu va opriti doar la stirile despre ministrii incompatibili sau despre privatizarea Oltchim, pentru ca altminteri pierdeti esentialul acestei guvernari.
Politica externa e aproape inexistenta, stirile din economie abia- abia, cultura, arte etc... ce sa mai vorbim. Asa ca avem televiziuni de politica.
Spatiul media este sufocat de acest subiect, incat stirile importante din economie, din sanatate, din educatie etc. nu sunt deloc interesante si prea putin prezentate.
google-analytics.com