Cautare

54243 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (4.85 secunde)
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures. A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
Romania, prinsa tot mai strans in clestele Rusiei: Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. Oltencele pot parasi ultimul loc daca bat echipa moldoveana, aflata la un punct in fata lor.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat:
Consiliul Local Deva a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 100.000 de euro pentru sustinerea activitatii Centrului Olimpic din localitate, unde se pregateste lotul national feminin de gimnastica.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Pro si contra: ... La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. ... Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania. Depistata in stadii incipiente, boala se poate vindeca printr-un tratament corect care, de multe ori, include si operatia de mastectomie.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
google-analytics.com