Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (3.30 secunde)
De asemenea, tot in magazinele lui Gheorghe Ilie Florescu puteti gasi, in afara de sortimente devenite deja celebre de cafea, si dulciuri aduse direct din Austria, dar si din Polonia, Grecia, Franta si Romania.
Dupa ce anul trecut aceasta s-a aflat in line-up-ul unor festivaluri precum Rock for People (Cehia), EXIT (Serbia), Sziget (Ungaria), dar si B’estfest (Romania), in 2013 Grimus confirma prezenta la Waves Vienna (Austria) si Arezzo Wave (Italia).
Tot in aceasta perioada, sculpturile in lemn create de Andrei se gasesc si la targul din Austria, organizat la Viena, in Piata Centrala.
De Craciun au petrecut o saptamana alba pe partiile din Kitzbühel - Austria, unde cei doi copii ai lor, Samira (7 ani) si Walter Junior (4 ani) s-au luat pentru prima data la intrecere pe partia de schi!
Cristi Sisman, artistul care expune creatiile sale, este un roman care traieste in Austria. La vernisaj au participat multi calaraseni, printre ei aflandu-se si Vasile Iliuta, presedintele CJ Calarasi, George Iacob, prefectul judetului,Ioan Damian, fost deputat, arbitru internațional olimpic de box si multi altii.
"Mai avem si ciocolata Heindl din Austria, dar si cicolata importata din Belgia, siropuri din muguri de brad, mure si afine", a mai spus Gheorghe Florescu.
Resturile au fost examinate la 14 universitati din Statele Unite, ca si in Austria si Germania. ... Mumia a fost analizata in Spania, in Austria, iar in SUA s-a stabilit ca ADN-ul ei nu este uman sau al vreunei fiinte cunoscute.
Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.
Avantul miscarilor nationaliste si euro-sceptice din multe state europene (Italia, Austria, Olanda, Cehia, Slovacia, Suedia, Ungaria - aici trebuie spus ca partidul lui Orban, dominant, e, totusi, membru al PPE), protestele tot mai viguroase din Franta, Belgia, Olanda, Germania, imigratia masiva, toate acestea nu vor ramane fara consecinte.
In Austria au fost proteste de amploare fata de lockdown. Austria intra de maine in lockdown doua saptamani. Fara televiziune, ar mai fi fost pandemie?
Au fost proteste si in Franta, Austria si Olanda. ... Austria va impune vaccinarea prin lege, incepand din februarie 2022. In Olanda, protestatarii au purtat bannere cu mesajul "Libertate medicala acum!".
O romanca de 37 de ani din Austria, aparent autoarea unui accident de circulatie in care au murit doua persoane - o mama de 43 de ani si fiul ei de 5 ani - este acum cercetata pentru crima, dupa ce anchetatorii au descoperit ca cele doua femei se stiau, iar romanca i-ar fi lovit intentionat cu masina.
din leafa lui, un profesor din Austria poate să ... Tocmai acest lucru îi este străin profesorului din Austria, care primeşte ceva mai mult, dar nu are neobrăzarea să
Relaxarea masurilor a fost criticata pe scara larga in Austria. Johannes Rauch: Redeschiderile au venit "prea devreme". Expertii asteapta ca numarul infectarilor sa creasca cu peste 50.000 de cazuri pe zi.
In Austria vor fi incluse sase optiuni pentru declararea genului in formularul de inregistrare la registrul starii civile.
Un roman din Austria si-ar putea petrecere restul vietii la inchisoare dupa ce si-a ucis iubita in bataie. Acesta era suparat pe ea ca nu castiga mai mult de 750 de euro pe zi.
Decesele, cele mai multe provocate de caderi ale copacilor, au fost raportate in Italia si Austria si pe insula franceza Corsica, scrie BBC.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria.
Potrivit surselor diplomatice citate de publicatiile croate Index si Total Croatia News, nu a fost nicio obiectie impotriva propunerii de acceptare a Croatiei in Schengen, insa ambasadorul olandez s-a opus Bulgariei iar Austria s-a opus de asemenea statului la sud de tara noastra dar si Romaniei.
Austria si Olanda au votat impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen. Olanda a votat impotriva Romaniei deoarece aceasta este cuplata cu Bulgaria.
google-analytics.com