Cautare

1418 de rezultate pentru "stefan valeria" (2.72 secunde)
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu... ... Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Valeria Seciu, Maia Morgenstern, Gabriela Melinescu De ce a scris Emil Brumaru poezii de dragoste? ... Ani la rand, spune el cu convingere, a iubit-o pe Valeria Seciu, pe care a vazut-o in realitate doar de doua ori.
"Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava. Emisiunea Rai da buni are nevoie de o bunica si am vrea ca doamna Valeria sa ne faca onoarea de a accepta aceasta legatura de rudenie.
Valeria Racila van Groningen, presedinte ABRC, Liliana Stanculet, Corporate Brand Managerm OMV Petrom, Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication Vodafone Romania, Ramona Ciocodei, Digital Manager, McDonalds Romani.
Valeria Lungu, content creator, trece printr-o despartire de mai bine de patru luni. Vedeta sustine ca fostul iubit nu era cel pe care si-l dorea pentru toata viata.
Actrita Valeria Ogasanu, sotia lui Virgil Ogasanu, s-a stins din viata la 76 de ani, in vila familiei din Cornu.
google-analytics.com