Laura Caraman este prezenta cu un stand la expozitia de ceai, cafea, delicatese si accesorii de la Sala Dalles.
"De cand eram mica eram pasionata de Japonia si am dat licenta in moda si cultura japoneza in cadrul Universitatii de Arte Plastice Bucuresti. Cei doi baieti care sunt cu mine, la stand, sunt voluntari ai grupului Haramichi-RO. Am 26 de ani si creez tot soiul de costume. Publicul de la Sala Dalles este interesat de costumele traditionale japoneze", ne-a spus Laura Caraman, care si-ar dori foarte mult sa ajunga in Japonia.
Preturile chimonourilor create de Laura variaza ca pret: unul pictat manual, superb, costa 1.000 RON, in timp ce altul, viu colorat, costa 250 RON.
HARAMICHI-RO este un proiect cultural axat pe dezvoltarea personala si formarea personala a tinerilor talentati, bazandu-se pe voluntari , tineri autodidacti, personalitati si profesori care vor sa ajute la dezvoltarea culturala a noii generatii.
Haramichi Ro preia ideea de spatiu Harajuku, de mod de exprimare si astfel creeaza o pajiste ("Hara"), unde se intalnesc artele din Romania si Japonia. Creearea curentului cultural care modeleaza ca sa traiasca intr-o lume globalizata. "Zece mii de culturi, o singura civilizatie" - Mircea Malita.