Cautare

4267 de rezultate pentru "spital judetean braila" (7.75 secunde)
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
In perioada care vine, consiliile locale din Dolj si cel judetean vor intra in focurile conceperii bugetelor locale dupa normele stabilite de lege. ... La consiliul judetean, bugetul va fi supus aprobarii probabil in februarie, iar de saptamana viitoare vom incepe discutiile cu primarii", a spus Prioteasa.
1,41 (Presedinti de Consiliu Judetean), 1,53 (vot politic la consiliile judetene) si 1,58 (votul pentru primar). ... 3,4 (mandate Presedinti de Consiliu Judetean), 1,5 (mandate consilieri judeteni) si 1,6 (mandate primari).
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
SC RISK Com SRL din Braila.
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Am descarcerat in jur de 20 de persoane si au fost transportate toate la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea", a explicat la Realitatea Tv, reprezentantul ISU Tulcea, Florin Bascau. Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Iata cum descrie Marian Neagu tunelul care porneste chiar de sub latura dinspre fluviu a cladirii Consiliului Judetean, unde se afla actualmente Sectia de Arheologie a muzeului:
Un spital din Braila a fost lasat fara telefoania fixa dupa ce hotii au furat un cablu de telecomunicatii. Potrivit politistilor, hotii au furat cablurile direct din reteaua de canalizare din zona spititalului si au fugit
Acesta a adaugat ca si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu nu are emotii avand 58% daca ar candida din partea USL si 36% daca ar candida din partea PSD.
Deputatul Gheorghe Dragomir, care este si presedinte al organizatiei judetene a PNL si candidat al partidului pentru sefia Consiliului Judetean, i-a prezentat pe toti candidatii pentru primariile din judetul Constanta, dar si echipa sa de consilieri, pe fondul unui foc de artificii si a melodiei "We are the champions".
Judetele care se coloreaza rosu In schimb, Liviu Dragnea, a anuntat ca formatiunea lui Tariceanu va primi cate un post de vicepresedinte de consiliu judetean in toate judetele in care va merge alaturi de Partidul Social Democrat, chiar si acolo unde social-democratii au majoritatea fara ALDE.
google-analytics.com