Cautare

4267 de rezultate pentru "spital judetean braila" (2.92 secunde)
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Directorul de spital considera ca, din pachetul propus de minister, cele mai importante reglementari ar fi Legea spitalelor si Legea sanatatii, aceasta din urma aflinduse inca in discutii.
Deoarece aceste simptome au evolutie rapida si grava, pacientul este sfatuit sa cheme de urgenta ambulanta sau sa se prezinte imediat la camera de garda a celui mai apropiat spital de urgenta.
Toate incasarile adunate din vanzarea biletelor vor fi donate pentru proiectul de construire a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.
La Wuhan, autoritatile vor sa ridice un spital in sase zile. ... In paralel, chinezii vor sa construiasca un spital in numai sase zile, an care sa fie tratati cei infectati cu coronavirus.
Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital.
Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
Urgenta incepe sa semene pe zi ce trece tot mai mult cu un serviciu modern dintr-un spital european. Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS:
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
a€žNu vom mai face spectacol la sedintele Consiliului Judetean, ci ne vom exprima opiniile la conferintele de presaa€, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa consilierul judetean PNL Victor Manea.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Sase  participanti la manifestatie au ajuns la spital cu rani dupa o rafuiala intre membrii PSD si PD-L. ... Sase dintre participanti au ajuns la spital raniti, in urma unui conflict cu cei din tabara adversa, care lipeau afise electorale.
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele. Vizitele in spital sunt un adevarat calvar, mai ales ca, la plecare, acest iz insuportabil se impregneaza parca si in haine.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
google-analytics.com