Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (8.06 secunde)
Studii clinice in desfasurare In prezent, exista in desfasurare mai multe studii clinice internationale privind utilizarea celulelor stem recoltate din cordonul ombilical in terapia pentru tratarea paraliziei cerebrale. Un studiu stiintific este realizat pe un lot de 184 copii la Universitatea Duke (Statele Unite ale Americii):
Luna cand a venit (Legendele multor populatii din Asia si Australia evoca Vremurile de Demult cu sintagma "CAND NU ERA LUNA PE CER" -in loc de "a fost odata ca niciodata" din basmele nostre) din Spatiu si s-a inscris pe o orbita stationara in jurul Terrei (Luna, care stiintific dovedit este mai batrana ca Sistemul Solar!!) a produs UN URIAS VAL MAREIC - de peste 100 de metri.
Maya Simionescu, presedintele Consiliului stiintific al SIMCR. Procesul de regenerare functioneaza pe un principiu logic: folosirea propriilor celule ale pacientului pentru a inlocui celule sau un organ afectat.
Totusi, dovezile privitoare la aceste avantaje sunt considerate "slabe" din punct de vedere stiintific de catre specialistii care au analizat nasterea in apa intr-un studiu rezumat in revista Pediatrics.
Podul Einstein-Rosen, calea de legatura intre universuri Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati - masurat stiintific - care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul.
sa poti reface o cicatrice luand celule stem", precizeaza acad. Maya Simionescu, presedintele consiliului stiintific al Societatii Internationale de Medicina si Chirurgie Regenerativa.
Adoptarea mai multor termeni care sa sune "mai stiintific", ar putea permite ufologilor sa-si faca activitatea mai eficienta.
In jurul anului 1951, seful de atunci al Proiectului Blue Book, Edward Ruppelt, a decis, ca ar fi fost nevoie de un termen mai stiintific - nu in ultimul rand deoarece "farfurie zburatoare" a devenit sinonim cu nave in forma de disc, in timp ce oamenii vedeau o mare varietate de diferite forme.
Studiul este publicat in jurnalul stiintific Current Biology. GANDACUL DE BALEGAR este super-puternic. Poate trage de 1151 de ori greutatea sa.
MAGAZIN: Poate deveni ufologia o stiinta? (Autor : DAN D. FARCAS) (continuare) Echipe de interventie rapida Sharon Hill l-a intrebat si Robert Sheaffer, coleg la revista Skeptical Inquirer, cunoscut pentru atitudinea sa mai mult decat retinuta fata de problematica OZN, ce parere are despre posibilitatea investigarii stiintifice a fenomenului.
"FAN" - Fenomene Aeriene Neidentificate (in original UAP - Unidentified Aerial Phenomena) a fost un termen inventat ad hoc de specialistii Ministerului Apararii, pe baza faptului ca suna "mai stiintific" decat "OZN".
Sigur, in perioada interbelica, curentul acesta latinist, mai mult politic decat stiintific, a fost atenuat, sub influenta lui BP Hasdeu, de istoricii Giurescu, Iorga sau PP Panaitescu, care au presarat si elemente dacice de continuitate si chiar o importanta influenta slava.
Aceasta ipoteza neconfirmata stiintific, este contrazisa de postulatul materialitatii lumii, care spune ca, intotdeauna cineva, masa cuiva... se misca. Nu exista miscare fara obiect miscator.
In ultimii 20 de ani s-a pus mai multa atentie asupra studiului stiintific al religiei si legatura acesteia cu sanatatea mentala.
Prorector stiintific al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti. "Practica de vara pentru studentii la medicina ofera prigilegiul contactului direct cu pacientul.
Pentru el, OZN-urile nu sunt nimic mai mult decat de evenimente pamantesti, care nu au fost inca explicate stiintific. Asa cum spune:
Colonelul Sanchez crede ca 99,9% dintre aceste cazuri nu corespund adevarului, mai exact, niciunul dintre cei care pretind a fi contactati n-ar putea dovedi stiintific asta.
Acesta este motivul pentru care aviatia militara este interesata in investigarea subiectului, la nivel tehnic si stiintific, pentru a nu vorbi de punctul de vedere strategic si militar.
Acest principiu intelept al vechilor chinezi este confirmat de un experiment stiintific recent care arata ca modalitatea cea mai buna de a intarzia imbatranirea si de a prelungi viata la soareci este hranirea lor sub nivelul obisnuit, dandu-le atata hrana cat sa supravietuiasca.
Problema este deci ca realitatea, in intregul sau, nu poate fi inteleasa in mod stiintific, pana cand nu este luata in considerare si constiinta, or, daca esti un om de stiinta, nu ai voie sa iei in considerare constiinta.
google-analytics.com