Cautare

201 de rezultate pentru "sirop de catina cu propolis si macese" (5.77 secunde)
Marin Constantin de la Sanatatea din plante, din Dambovita, Crevedia, este prezent cu un stand in curtea MTR, la Piata Taraneasca. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. "Am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles:
Propolis contra cheliei (Autoare:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara, deschis intre orele 9.00 - 20.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman deschis intre orele 9.00 - 18.00. Iata ce puteti gasi si cumpara la standul lor:
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: Mierea de salcam este benefica pentru tuse si pentru plamani! Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... de telefon 0727549338.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului. Iata ce au putut achizitiona bucurestenii de la standul lor:
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles. ... miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala. "Cel mai cautat produs este mierea de salcam - la 30 RON/kg! Avem si:
Stiai ca deficitul de vitamina C afecteaza sinteza noradrenalinei, un neurotransmitator de la nivelul creierului, care poate determina aparitia starilor de astenie? ... Acesta este un produs cu o formula originala, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu pana pe 21 aprilie inclusiv.
La standul FagureleCuMiere.ro din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse apicole diverse. De exemplu, extrem de cautate sunt:
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
Te deranjeaza tusea la birou, la intalnirea cu partenerul de afaceri, la cina cu familia? Te ineci de fiecare data cand calculezi bugete?
La expozitia de la Sala Dalles, chiar in prima sala, la intrare, il puteti gasi pe Florin Ilina, apicultor din Constanta. "Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina, participa cu un stand cu produse apicole la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... La standul acestora, gasiti tot soiul de sortimente de miere cu diverse combinatii, benefice pentru sanatate. - miere de rapita:
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. "Am venit la acest targ cu: dulceata de trandafiri si sirop de trandafiri Aspazia - produse ecologice.
Roxana Popa Aceasta metoda te poate ajuta sa pierzi 3-4kg intr-o zi si este nemaipomenita pentru evenimentele anuntate pe ultima suta de metri, la care esti invitata, caci te va ajuta sa incapi in rochia ta preferata.
google-analytics.com