Cautare

201 de rezultate pentru "sirop de catina cu propolis si macese" (3.55 secunde)
La standul lui Buz Sever de la Tera Buz Plant din Poienii de Jos din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti suplimente alimentare precum ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii. ... de telefon 0744636599 si 0727643768 sau pe site:
seful unei institutii subordonate municipalitatii il acuza pe primar de incompetenta Razboiul dintre PDL si primarul Craiovei, Antonie Solomon, a intrat intr-o noua faza, dupa ce, ieri, directorul executiv al SC Salubritate Craiova, Flavius Sirop, a anuntat ca orasul va ramane fara salubrizare de la 1 martie din cauza...
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. "Noi, ca producatori, avem o portita de a vinde produsele! Dintre toate sortimentele de miere, cele mai cautate au fost mierea de rapita si mierea de salcam. Fiecare sortiment are gustul si proprietatile lui.
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera: - diverse sorturi de miere naturala:
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles! Mai gasiti la noi si:
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul organizat de Valentine‘s Day de la Sala Dalles. "Am adus 14 sortimente de miere. Mierea de coriandru este cea mai cautata, pentru ca este si una dintre cele mai deosebite!
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu fiul sau, la targul de Craciun organizat in pasajul de la Universitate, deschis pana pe 24 decembrie inclusiv. Specialitatile sunt mierea de coriandru, mierea de mana de tei, de prun si cires!
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "Printre cele 14 sortimente de miere, am adus:
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Fa-ti plinul de vitamine naturale!
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala. "Cel mai cautat produs este mierea de salcam - la 30 RON/kg! Avem si:
La targul de la Piata Amzei gasiti zilnic standul stupinei Fratilor Matei, cu produse apicole. Printre acestea, puteti achizitiona de la standul sau:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
google-analytics.com