Cautare

412 de rezultate pentru "simona chitac" (3.25 secunde)
Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a revenit in Romania dupa eliminarea in optimile de finala la Australian Open. Simona a avut numai cuvinte de lauda pentru australianca Ashleigh Barty, liderul mondial.
Simona Halep se destainuie. ... Simona are 2 titluri de Mare Slem castigate, si inca o finala disputata.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Simona poate participa doar la turnee demonstrative pe perioada suspendarii. Mats Wilander o sprijina pe Simona Halep. Rezultatul final in cazul Simonei Halep ar putea fi dat chiar si dupa un an de procese.
Simona Halep a oferit un interviu pentru Tennis Majors. ... Simona a negat categoric acuzatiile de dopaj.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
- Chitac fusese de fapt la Timisoara si omorase oameni, acolo daduse ordine criminale. Stanculescu la fel. Diversiunea era, pai cum sa auzi doi generali de Armata si unul de Securitate intrebandu-l pe ala cine sunt astia, oamenii tai?
Procurorii militari au inculpat mai multi ofiteri superiori care s-au aflat la comanda Ministerului de Interne, printre care fostul ministru - generalul Mihai Chitac si adjunctul sau, generalul Gheorghe Andrita.
Potrivit lui Iliescu, este vorba despre confuzii grave, conditii in care acesta se arata nedumerit ca este mentionat ca "invinuit" in rechizitoriul prin care Parchetul a trimis in judecata pe ofiterii Mihai Chitac, Gheorghe Andrita si Dumitru Costeasi, ca procurorii isi permit sa emita sentinta vinovatiei sale inaintea finalizarii cercetarilor in ceea ce-l priveste.
Printre acestia, Victor Stanculescu si Mihai Chitac care erau acuzati de savarsirea infractiunilor de tratamente neomenoase si distrugerea, jefuirea sau insusirea unor valori culturale.
In anul 1997, in rechizitoriul Parchetului Militar prin care au fost trimisi in judecata generalii Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac a fost invinuit si generalul Gusa - dar in cazul sau procesul n-a putut avea loc ca urmare a decesului.
Dupa 15 ani a dat si TVR 1 un documentar in care a aratat si partea cealalta a povestii, in care a aparut si celebra convorbire in care generalul Diamandescu spunea prin radio lui Mihai Chitac sa ii spuna presedintelui Iliescu ca politistii isi dau foc la autobuze si se retrag din piata iasa cum a fost intelegere i.
Referindu-se la afirmatiile facute chiar de Traian Basescu luni seara - cand acesta a sustinut ca Simona Marinescu a intoxicat presa in cazul rapirii celor trei ziaristi, motiv pentru care a si fost indepartata de la misiunea Bancii Mondiale din Bagdad, Sandru a considerat ca seful statului "si-a depasit atributiile constitutionale si si-a folosit pozitia pentru discreditarea unui cetatean roman”.
Stirea a fost confirmata si de purtatorul de cuvint al PICCJ, Simona Frolu, care a informat ca „dosarul a fost inregistrat pe 5 august a.c., dupa ce PNA si-a declinat competenta in favoarea anchetatorilor nostri, intrucit este de competenta acestei institutii sa cerceteze deputati“.
Stirea a fost confirmata si de purtatorul de cuvint al PICCJ, Simona Frolu, care a informat ca „dosarul a fost inregistrat pe 5 august a.c., dupa ce PNA si-a declinat competenta in favoarea anchetatorilor nostri, intrucit este de competenta acestei institutii sa cerceteze deputati“.
Simona Halep a trecut de Zarina Dias, 6-1, 6-4, si s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open.
Am incredere ca poate castiga Australian Open Ilie Nastase a declarat ca are incredere in jucatoarea Simona Halep ca daca se va mentine in forma poate castiga Australian Open.
Halep rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial.
Tennis World USA, o respectata publicatie de specialitate din Statele Unite, anunta ca Simona Halep va incasa 1,7 milioane de euro anual de la Nike, cu 800.000 de euro mai mult decat suma pe care o lua de la Adidas.
google-analytics.com