Cautare

412 de rezultate pentru "simona chitac" (3.27 secunde)
Simona Popescu) Buna dimineata, domnule Dragnea! Se pare ca in sfarsit v-ati trezit. A fost nevoie de un cutremur major in partid pentru a va face sa intelegeti ca in ultima vreme pesedeul a fost condus mai mult de la televizor.
Simona Halep a parasit, astazi, Romania si a zburat catre Australia, acolo unde in luna ianuarie va lua startul in cele trei turnee organizate la Antipozi, dintre care doua sunt transmise in direct pe Digi Sport.
Situatie incredibila pentru Simona Sensual chiar in prima zi din noul an! Cum a ajuns sa-i filmeze pe hotii care au incercat sa-i sparga casa aflam chiar de la ea!
Simona Trasca a facut primele declaratii la Antena Stars dupa sentinta data atacatorului sau.
Simona Trasca nu mai vrea sa auda de barbati in viata ei! Dezamagita in amor, a luat o decizie controversata!
Simona Trasca, de urgenta pe masa de operatie. Orice minut de asteptare este impotriva ei! Cu toate acestea frica este mai puternica decat problema ei de sanatate.
Simona Trasca a trecut prin clipe de cosmar, dupa un puternic atac de panica! Mama ei era in casa, insa nu i-a putut cere ajutorul!
Simona de 27 de ani, S. ... Simona, S. Liviu, C. Mircea, D. Ion, M. Cristina, D. Valentina, D. Roxana, C.
Darren Cahill are o jucatoare acum si nu se pune problema sa colaboram" , a declarat Simona Halep.
Simona Trasca vrea sa faca greva foamei! Blonda este foc si para! Ce a enervat-o atat de tare, incat sa fie dispusa sa faca un asemenea gest, ne spune chiar ea.
Veste uriasa pentru Simona Halep! Sportiva va juca la Roland Garros
Simona Halep a depus apel la TAS. Reducerea suspendarii depinde in totalitate de Patrick Mouratoglou, antrenorul francez care isi poate asuma vina "sabotajului" prin recomandarea suplimentului nutritiv contaminat cu o substanta dopanta.
Simona Halep se afla in fata judecatorilor care transeaza scandalul de dopaj. Va ajunge acolo si fostul antrenor al tenismenei, Patrick Mouratoglou, cel care a admis ca i-a dat suplimentul contaminat cu roxadustat, o substanta folosita impotriva anemiei.
Pentru a veni in sprijinul amatorilor, le atragem atentia doar ca miza din acest an este mult mai importanta decat in perioadele precedente, prin urmare este cazul sa ridice pretul si sa ceara garantii pentru a nu pati ca altii - de exemplu fostii democrati Alexandru Sassu, Simona Marinescu, Sorin Vornicu si Viorel Pana, lasati de izbeliste de PSD dupa ce s-a folosit de ei in mandatul proaspat incheiat.
Dupa numeroase scandaluri, cu 48 de ore inainte de scrutin au ramas doar 2 concurenti - Simona Maria Ana si Mihai Bobe - din cei cinci anuntati initial.
(Simona BADULESCU) Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
Simona Popescu, PhD, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti ; scriitor; Iulia Popovici, critic literar; Prof. dr. Mihai Retegan, DHC Universitatea Ovidius, Constanta, Departamentul de Istorie a Romanilor, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
Rosapepe a ramas cateva zile la prietenii sai clujeni, sotii Simona si Dan Baciu. Sotia lui Rosapepe, jurnalista Sheila Kant, a participat la o intalnire cu elevii scolii Internationale Happy Kids.
Potrivit unui comunicat al Bancii Centrale, rata dobanzii de referinta a fost calculata „tinand seama de evolutiile macroeconomice si monetare recente“. (Simona Dobre)
Consilierul local Simona Trif le-a aminitit consilierilor din Comisia de urbanism ca si in luna august s-au deplasat la fata locului, insa avizul a fost nefavorabil.
google-analytics.com