Cautare

61488 de rezultate pentru "hands viorel george din medias" (4.00 secunde)
Inca o data, "vedeta" acestui segment de piata va fi sistemul Hands Free Bluetooth, un segment pe care Germanos este lider de vanzari. Noile reglementari ale codului rutier impuse anul trecut au fost unul din motivele cresterii semnificative a cifrelor de vanzari, afirma aceleasi surse.
De vina sunt rezultatele slabe din 2012, cand pandurii au obtinut doar noua puncte. ... Daca am strange 15 din astea ar fi senzational. ... Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias.
Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. ... Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui. ... Ceilalti, printre care era si George Parvu, s-au ridicat in picioare si, tinandu-se strans de maini, priveau uimiti aparitia.
Echipa gazda s-a impus pe final datorita a trei aruncari din spatele semicercului fara replica din partea adversarului, intorcand rezultatul de la 67-72 la 76-72, suficient pentru o victorie de moral.
Cel mai bun om al meciului s-a dovedit fostul component al echipei din Iasi, Brice Kabengele, 21 de puncte, 5 recuperari, 3 pase decisive, pentru un coeficient de 40 la eficienta.
Geoana si-a inceput vizita la Medias cu o intalnire cu directorul general al Transgaz, Ioan Rusu la sediul societatii, dupa care seful social-democratilor s-a deplasat la sediul Primariei Medias, unde s-a intalnit cu viceprimarul Mediasului, Teodor Neamtu si consilierii locali.
Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive. El i-a sfatuit pe fotbalistii de la Medias sa se apuce de facultate, pentru a putea avea un viitor mai bun.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. ... Obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte reprezinta, probabil, pentru George W.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
Al treilea joc al disputei din play-off-ul Diviziei A de baschet masculin dintre Energia si Gaz Metan a fost controlat in totalitate de gorjeni. Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic.
• Societatea de Parodontologie din Romania • Societatea Romana de Protetica Dentara si Maxilo-Faciala • Asociatia Romana de Endodontie • Asociatia Nationala de Stomatologie Pediatrica din Romania De asemenea, in cadrul congresului vor avea loc doua cursuri hands-on:
O analiza in acest sens a fost elaborata de Universitatea din Surrey, Marea Britanie. Rezultatele studiului au fost facute publice de compania Plantronics, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente wireless din lume.
Criticii de muzica din acele vremuri au laudat atat sound-ul, cat si modul in care un moment istoric a facut istorie la randul sau, dar in muzica. ... Asadar, istoria pe muzica face din nou istorie!
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Viorel Hrebenciuc nu mai candideaza pentru functia de lider al deputatilor PSD Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a reiterat, joi, intr-o declaratie facuta pentru presa, intentia sa de nu mai candida pentru functia de lider al Grupului social-democratilor din Camera Deputatilor, subliniind ca se va concentra pe relatiile europene care pot ajuta Romania.
google-analytics.com