Cautare

9216 de rezultate pentru "serbanescu mari" (3.72 secunde)
As aminti ca printre "nemuritorii" Frantei a fost adoptat si un roman din Slatina, Eugen Ionesco, iar un altul, Emil Cioran, e considerat ca unul din cei mai mari stilisti ai literaturii franceze.
Jocurile cu probabilitati mai mari de castig ofera jucatorilor sanse mai bune, dar, de obicei, vin cu plati mai mici. Pe de alta parte, jocurile cu probabilitati mai mici de castig tind sa ofere premii mai mari.
Aplicarea noii legi, mai ales pentru cei care dupa ce au plecat din armata au lucrat, le va aduce pensii mari. ... Probabil ca modernizarea codului muncii si flexibilizarea pietii muncii va crea probleme foarte mari.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
O posibilitate pentru ele ar fi refinantarea creditului, dar si aceasta este dificila, in conditiile incertitudinii proiectiei pe perioade mari a bugetului autoritatii locale", a afirmat, la randul sau, Petru Rares, presedinte al Institutului Bancar Roman (IBR).
Astfel, s-a ajuns ca firmele mari sa fie dependente de banii publici, devenind neinteresati de sectorul privat.
Am fost mari cultivatori de legume si fructe, dar le aducem de peste granita. ... "Fara subventii serioase, ca in orice stat al Uniunii Europene, noi nu ne putem dezvolta si nu putem ajunge la productii foarte mari, pentru ca avem costuri enorme de productie.
IMM urile au mari dificultati in a patrunde pe piata si a se dezvolta. ... Cei cu pensii si salarii foarte mari isi vor reduce din consumul de lux, dar cei cu venituri mici sunt condamnati la mizerie si foamete.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. ... Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Este vorba de reabilitarea a cinci mari bulevarde: ... In plus, edilul a anuntat ca in lunile august-septembrie se vor deschide inca trei mari santiere: ... Infrastructura rutiera Potrivit primarului general, in acest moment se afla in lucru 5 mari bulevarde:
Aceasta parghie le-am dat-o, de reducere a taxelor si impozitelor, inclusiv locale, ba mai mult, in domeniul agriculturii, pentru utilajele agricole am mers pana la posibilitatea sa mearga la nivelul 0 sa nu se plateasca pentru utilajele agricole din localitatea respectiva aceste taxe, le-am dat posibilitatea, tot la cererea dumnealor, si sa penalizeze intr-un fel ceea ce nu corespunde lucrului pe care ei si-l doresc, un lucru frumos, bine facut, in localitatea lor, adica terenurile neingrijite, cladirile neingrijite, din 2017, tocmai pentru a exista un an, un an si jumatate, ca proprietarii acestor cladiri, acestor terenuri sa poata sa le renoveze, sa-si ingrijeasca terenul, din 2017 primariile vor putea impune taxe mult mai mari, majorate aproape cu 500%, la fel si la terenurile extravilane agricole exista posibilitatea aceasta - daca doi ani de zile terenul nu este lucrat, al treilea an sa se poata impune aceasta taxa.
pe site-urile mici 10% din useri pot face 80% din afisari, ceea ce nu se intampla pe site-urile mari. ... In functie de frecventa (OTS-ul dorit), advertiserul va opta pentru site-uri mici versus site-uri mari pentru a-si realiza reachul.
Cele mai mari sunt bineinteles la intretinere, iar ponderea semnificativa in facturi o detine caldura. ... "Desi sunt destul de mari, eu consider ca acestea sunt preturi bune in comparatie cu asociatiile care nu au montat repartitoare", a mai spus Corzanu.
Sunt sanse mari si sa aveti mai multa rabdare decat ati fi avut la 20 de ani. ... Parintii cu varste mai mari trebuie sa-si echilibreze sentimentul de pierdere a libertatii cu cel de bucurie reprezentata de cresterea unui copil, spune dr.
Nu exista diferente asa mari. ... - Salariile nu sunt mai mari, dar produsele sunt mult mai ieftine. ... Dar cu un dolar cumparam 7 kile de carne, sau 7 litri de motorina, nu erau impozite mari. ... Acum nu vreau sa folosesc cuvinte mari, dar aici m-am format.
Cand i s-a cerut sa se intoarca si mai mult in timp, pana inaintea acestei probleme, a spus ca e total diferit si ca vede umbra unor persoane foarte mari.
Totodata, ultimul dintre memorandisti George Pop de Basesti, ales presedinte al biroului Adunarii, a amintit ca natiunea romana la toate evenimentele mari istorice in trecut, si astfel si astazi, s-a adunat pentru a decide asupra sortii sale. ... Se va face conscrierea tuturor proprietatilor, in special a proprietatilor mari.
Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti. ... Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata.
Aceasta macheta ar plasa Calarasiul in categoria selecta a unor mari orase care au astfel de machete - Brasovul medieval si Roman antica.
Firmele cu datorii de zeci sau sute de ori mai mari decat ale contribuabililor simpli i-au lasat cu buza umflata pe inspectori.
google-analytics.com