Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (3.10 secunde)
Declaratiile domnului senator Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului Romaniei, la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului de marti, 15 septembrie a.c.
Adoptarea acestui proiect de catre Senatul Romaniei a fost sustinuta cu deosebita eficienta de d-na senator Gabriela Firea care a pledat pentru votarea de catre membrii Parlamentului a unui Raport despre crimele totalitarismului comunist, includerea obligatorie in manualele scolare de istorie a versiunii concentrate a acestui raport, infiintarea in Bucuresti a Muzeului national al totalitarismului.
La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Fac precizarea ca la acea data Parlamentul, in forma actuala rezultata din alegerile din 11 decembrie, care, unora, le provoaca atat de mari frisoane, era deja intrunit si juramantul de senator era depus.
Senator Doru Adrian Panescu, Presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariana Venezuela Senator Gabriela Cretu, Presedinta Comisiei pentru afaceri europene
In legatura cu modul profund incorect in care Romania a fost tratata in Parlamentul European, Emilia Arcan, senator de Neamt, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare: ... Emilia ARCAN, senator de Neamt
- PNL Calarasi - 2 parlamentari, un senator si un deputat: Raducu George Filipescu - senator (prin redistribuire) si Catalin Predoiu - deputat.
Prin cumpararea fostei ferme de stat, firma Crin Suin, al carei director este Doru Popescu, fiul unui fost ambasador in Canada si senator care se lauda a fi unul dintre cei trei promotori ai Legii nr.18/1991 privind fondul funciar (consortiul romano-belgian, care este proprietarul societatii Crin Suin, fiind constituit la initiativa fostului senator si ambasador) a "mostenit” si 7 bataluri de stocare a apelor pline cu dejectiile de la porci, cu care se efectueaza curatenia adaposturilor pentru animale.
Jaful facut la Aro Campulung este pus de John Perez, patronul firmei Cross Lander, pe seama organizatiei PSD Arges, respectiv a membrilor Constantin Nicolescu (ex-senator acum) si a lui Nicolae Vacaroiu (actualmente presedinte al Senatului Romaniei).
26 mai 1950) este unul dintre cei mai influenti politicieni ai PSD, senator din partea acestui partid in doua legislaturi consecutive:
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz.
"In 2005, presedintele CJ Tulcea era actualul senator PSD Trifon Belacurencu." Mentionez ca PSD a pierdut alegerile locale de la jumatatea anului 2004, iar la Consiliul Judetean Tulcea s-a format o noua majoritate intre Alianta D.A. ... Cu stima, Senator Trifon Belacurencu
Radu Constantin) La doi ani si jumatate de la moartea lui Victor Surdu, in mintea romanilor a ramas vie povestea de dragoste pe care fostul senator a trait-o cu Angela Similea.
La 5 ani de cand a declarat ca ingroapa profesia de muzican, devenind senator in Parlamentul Romaniei si apoi europarlamentar, Damian se pregateste pentru reintoarcea la prima lui iubire, muzica. ... A fost senator PSD din decembrie 2012 pana in mai 2014, cand Damian Draghici a devenit europarlamentar.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
93/1999 si 270/2008 ale Curtii Constitutionale, numai Senatul Romaniei poate cere urmarirea penala a unui fost ministru pentru fapte comise in timpul exercitarii functiei de ministru, care in prezent detine calitatea de senator.
Reactia lui Sorin Cimpeanu, dupa ce un senator USR a acuzat ca testele de saliva pentru scoli sunt ambalate neconform
Interesant este si anuntul facut ieri la televiziunea locala de fostul senator Secrieru, el spunea ca in urma apelului liberalului Stoica, a format un comitet de initiativa si aduna semnaturi pentru a crea un pol liberal popular si a se uni cu fostii taranisti.
Ca o confirmare, un mare si consistent senator PSD a propus o lege a porcului, argumentind ca nu vom fi primiti in Europa daca nu asiguram porcilor sorici Armani si copite Gucci.
google-analytics.com