Wowbiz.ro : Tinerete, dulce tinerete! Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot: "Mi-a adus supa de la mama ei" (Autor: Radu Constantin)

La doi ani si jumatate de la moartea lui Victor Surdu, in mintea romanilor a ramas vie povestea de dragoste pe care fostul senator a trait-o cu Angela Similea. Putini stiu ca relatia celor doi a debutat pe vremea comunistilor, cand interpreta inca era inca maritata cu olandezul Jan Hilgen.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de Victor Surdu intr-o brosura electorala, pe vremea cand candida din partea PSD-PC la alegerile parlamentare din 2008, intitulata "O viata in slujba oamenilor". El povesteste ca relatia cu Angela Similea a devenit serioasa in 1986, in conditiile in care vedeta a divortat de fostul ei sot in 1991."Am fost din tinerete si voi ramane pana la adanci batraneti un mare admirator al muzicii romanesti de calitate. De multi ani mi-a atras atentia artista Angela Similea. Am urmarit-o in numeroasele aparitii televizate cat si la concertele la care, in salile arhipline, Angela si Savoy ridicau spectatorii in picioare cu muzica si tinuta lor artistica. De obicei, dupa un concert, un spectacol de opera sau de teatru, ii invitam pe artisti acasa la tata, unde se canta, se recita poezie, se mancau sarmalute facute de bunica, stropite cu un pahar de vin bun din podgoria Bucium sau Cotnari. In scurt timp am devenit prieteni, iar in anul 1986 prietenia s-a consolidat si mai mult cand, fiind in Bucuresti la hotel, in perioada anchetelor ordonate de fostul sef de partid am suferit o operatie extrem de grea la ficat, iar printre prietenii care m-au vizitat a fost si Angela, care in afara de incurajari mi-a adus o supa de legume facuta de mama ei. Prietenia s-a consolidat si s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste care sper ca nu se va termina nici acolo sus. In semn de iubire, Maria Nistor mi-a compus o melodie intitulata "Bob de grau". Impreuna cu copiii nostri, fiecare din prima casatorie, Sorin, fiul Angelei, Monica si Victorita, fetele mele, traim intr-o armonie perfecta", povestea Victor Surdu. Cei doi s-au casatorit in 1999.