Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (3.60 secunde)
Prezenta la urne in Dolj, la alegerile europarlamentare de duminica, a fost de 28,66%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean, respectiv 169.757 de alegatori, dintre care 21.225 pe liste suplimentare.
Mircea Dinescu a ironizat situatia de pe scena de la Cetate, cand presedintele Traian Basescu i-a spus acestuia sa se duca sa vorbeasca la televizor, nu pe scena aceea unde se desfasoara un miting electoral.
"Consideram ca sectiile speciale de votare creeaza suspiciuni in ceea ce priveste acuratetea procesului electoral.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Decizia vine dupa ce astazi Biroul electoral Central ceruse CCR sa hotarasca daca voturile nule pot fi renumarate de BEJ-uri.
Totodata, el sustine ca indiferent de ce ar face Traian Basescu, el nu poate pierde electoral, deoarece este presedintele abia numit in functie.
Premierul rus, Vladimir Putin, a ironizat sistemul electoral american, raspunzand unei declaratii a secretarului american al Apararii, Robert Gates, care a afirmat, potrivit documentelor WikiLeaks, ca democratia a disparut in Rusia.
Alina Mungiu-Pippidi, politolog care in ciuda idiosincraziilor, ramane una dintre cele mai lucide si cultivate minti din publicistica romaneasca, radiografiaza cu exactitate punctul terminus al acestui an electoral si jumatate ce ne sta in fata.
Joaca ping-pong, nu-si da demisia, promite salarii ca-n 2010 in 2012, fara promisiuni la plezneala, chiar daca e an electoral. Eminenta blonda decreteaza ca Partidul Democrat liberal "nu are cum sa NU intre la guvernare" si in viitorul ciclu electoral.
"Orice ar face, PDL va pierde alegerile" Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare nu este o optiune democratica dar PDL forteaza schimbarea regulilor jocului pentru a evita un dezastru electoral in 2012, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Guvernul Boc intentioneaza sa devina unicul Legiuitor in materie electorala si doreste sa anexeze complexul proces electoral aparatului propriu, ignorand total Opozitia si societatea civila. Proiectul legislativ propus de PDL anunta, indirect, fraudarea alegerilor deoarece pedepsele pentru infractiunile in cadrul procesului electoral sunt inlesnite, nu impiedicate.
Procentul pe care il va realiza Irinel Columbeanu va fi unul total nesemnificativ si nu va putea influenta in niciun fel procesul electoral. ... Irinel Columbeanu nu are menirea de a incurca niciun fel de joc electoral pentru ca nu are procentele necesare.
Europarlamentarul, care este si presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, sustine ca in cazul minoritatii maghiare pragul electoral de 5% din voturile valabil exprimate genereaza "un deficit de democratie" in interiorul comunitatii.
Crin Antonescu - copresedinte USL Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, ca este de acord cu eliminarea totala a pragului electoral, precizand ca forma finala a proiectului privind uninominalul pur va fi data de Camera Deputatilor:
Proiectul initiat de liderii USL a fost adoptat rapid de Senat, in forma initiala, iar ulterior a fost modificat la Camera Deputatilor, in sensul eliminarii pragului electoral pentru formatiunile politice care intra in Parlament si adoptarii unor amendamente vizand minoritatile.
"Credem ca Partidul Democrat Liberal va obtine un scor electoral de peste 25 de procente. ... PDL va obtine un scor electoral mult peste asteptarile actualei Puteri si chiar peste asteptarile noastre", a adaugat secretarul general.
Schulz a administrat o pilula amara guvernantilor USL Criticat pentru mingea ridicata la fileul electoral al USL, Martin Schulz a incercat sa dreaga busuiocul democratiei acuzandu-i pe actualii guvernanti de incalcarea standardelor UE si de lipsa reformelor. ... Tot la Targu Jiu, fieful electoral al actualului premier.
Ultima isprava a presedintelui Traian Basescu este un discurs electoral, gen Farfuridi, in care ne-a spus verde in fata ca, in ceea ce priveste numirea viitorului guvern si premier, nu va conta prea mult rezultatul de la urne, ci vointa sa suverana, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Biroul Electoral Central a comunicat, marti, datele finale dupa centralizarea proceselor verbale din toate sectiile de votare. ... In cea mai mare parte, candidatii ARD si-au obtinut mandatele la redistribuire, chiar si liderii marcanti trebuind sa astepte decizia Birourilor electorale judetene sau a Biroului Electoral Central in acest sens.
Nici alianta spre fuziune dintre PNL si PDL nu este mai mult decat o incercare de a gasi un vehicul electoral pentru un candidat inca nenumit, al unei parti a fortelor politice romanesti. Acest vehicul electoral poate functiona, sau nu.
google-analytics.com