Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (2.88 secunde)
asigurarea neutralitatii fiscale pentru diferentele rezultate din aplicarea tratamentului contabil actual si tratamentul prevazut de IFRS pentru diferitele elemente de venituri si cheltuieli specifice domeniului bancar.
Cauzele principale ale acestor abateri sunt necunoasterea reglementarilor legale in domeniul financiar-contabil, interpretarea eronata a prevederilor legale, precum si slaba pregatire profesionala a personalului din compartimentele financiar-contabile, depasit de cerintele introducerii contabilitatii in partida dubla, in special la primariile comunale.
Anticariat Online in cifre In 2009, firma Anticariat Online SRL a realizat o cifra de afaceri de 7,5 milioane de lei si un profit de 776.000 de lei, portivit bilantului contabil publicat pe Ministerul Finantelor.
Profit mic, munca asidua Potrivit informatiilor Ministerului Finantelor, in bilantul contabil de pe anul 2010, Kasiova Com SRL din Craiova inregistrase o cifra de afaceri de 417.446 de lei, iar profitul realizat a fost de 51.367 de lei.
Una dintre acestea vizeaza nivelul Deficitului bugetar contabil calculat potrivit metodologiei Sistemului European de Conturi (deficit ESA), care trebuie sa nu depaseasca 3% din PIB.
• Bilantul contabil pentru ultimul exercitiu financiar incheiat, inclusiv contul de profit si pierderi, inregistrat la institutia abilitata, in copie, stampilat, certificat "conform cu originalul" si semnat de solicitant;
Parintii i-au dat o anumita independenta in ceea ce priveste alegerea profesiei, desi ei l-ar fi dorit contabil sau inginer, meserii foarte cautate in acea perioada, dar fiul a decis de unul singur incotro sa se indrepte, alegandu-si ca prim punct de reper Liceul de Arta din Brasov.
La 17 ani se angajeaza contabil la un oficiu farmaceutic, joaca teatru de amatori, indrumat de fosta Miss Romania 1936, Crina Cojocaru, care il determina sa treaca peste multe obstacole si sa devina actor, aminteste Agerpres.ro.
Neinceperea urmaririi penale pentru prezumtive fapte de coruptie este motivata gresit si sumar prin aceea ca procedura initiala de atribuire (din 19.01.2009) a fost anulata, iar pentru procedura ulterioara (din 02.10.2009) a fost depusa doar o singura oferta de catre SC Star Storage SRL, raportat la care actiunea de audit financiar derulata in anul 2010 de Curtea de Conturi a Romaniei asupra contului de executie si bilantului contabil incheiate de ANI pentru anul 2009 nu a relevat abateri de la legislatia incidenta in materia achizitiilor publice.
M66, sc. ... in varsta de 45 ani (profesie contabil) prezenta senzatie de plenitudine in abdomen si hipocondru drept, greata, inapetenta, scaune neregulate (alternarea constipatiei cu diaree).
(Un bilant contabil sau chiar anumite emisiuni TV pot fi prea stimulante pentru unele persoane.) Fiecare om este diferit, asa ca incercati sa va dati seama de starea interioara si sa actionati in mod corespunzator.
in varsta de 45 ani (profesie contabil) prezenta senzatie de plenitudine in abdomen si hipocondru drept, greata, inapetenta, scaune neregulate (alternarea constipatiei cu diaree).
Prin aceasta masura, statul se arata din nou un slab manager, un contabil incepator in ceea ce priveste bugetul propriu si modalitatile de utilizare a lui.
Noua putere si-a recunoscut partial incapacitatea in aceasta situatie, punind ca sef al Apelor un fost contabil. Numire foarte adecvata in situatia de fata deoarece cunostintele lui in domeniu sint apa de ploaie.
Noua putere si-a recunoscut partial incapacitatea in aceasta situatie, punind ca sef al Apelor un fost contabil. Numire foarte adecvata in situatia de fata deoarece cunostintele lui in domeniu sint apa de ploaie.
Numai ca praful s-a ales din toate promisiunile si in urma investitorilor nu s-a vazut nimic, decit, poate, contabil, profituri care pleaca la nesfirsit, pentru ca benzina nu este mai buna de cind distributia o fac austriecii iar penele de curent sint exact la fel ca inainte de venirea germanilor.
Lupta dusa de aliati cu Constantin Contac are, in esenta, la baza, exact acest motiv iar miza este postul de contabil sef al judetului, cum mai poate fi numit presedintele CJ.
Suca, care e contabil la primarie, tot sub influenta televizorului, delapideaza. Saptamina trecuta, dimineata devreme, niste indivizi intunecati la suflet au atacat-o pe fata care vindea Gazeta in intersectia de la Medicina.
Probabil ca se vor gasi solutii, una dintre cele mai normale fiind aceea ca orice director de spital sa aiba in dreapta sa un consilier economic care, dupa ce isi va fi aranjat „manecutele“ de contabil, sa aiba dreptul de a-l trage „de maneca“ halatului pe cel care cunoaste totusi cel mai bine problemele de care depinde in cele din urma viata unor oameni.
Daniela de 43 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de contabil al aceleiasi societati, a evidentiat in contabilitate cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
google-analytics.com