Cautare

1200 de rezultate pentru "sandu viorel" (3.33 secunde)
Maia Sandu a cerut sisteme de aparare antiaeriana in cadrul conferintei de securitate de la Munchen. Maia Sandu: "Cand ne uitam la ce face Rusia in Ucraina, neutralitatea nu ne poate apara." Jenas Stoltenberg:
Joe Biden s-a adresat in timpul discursului sustinut la Varsovia si Maiei Sandu, presedinta Republicii Moldova, cerand audientei aplauze pentru ea. ... Doamna presedinte Sandu, suntem mandri sa stam alaturi de dumneavoastra", a spus presedintele Statelor Unite.
Intre ei este un fost consilier local PNL si parintii unui fost consilier judetean PNL, cuscrii domunului Sandu Nichita", a declarat Nicolae Diaconu.
Maia Sandu isi invita cetatenii la Adunarea Nationala Moldova Europeana, pe 21 mai. Tara e intr-un moment de raspantie, iar viitorul ei depinde de puterea poporului de a spune clar si raspicat ce doreste a spus Maia Sandu.
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
- Pentru ca au fost baieti cuminti si au cooperat cu anchetatorii, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae-NIRO primesc permisie la domiciliu. ... Viorel Hrebenciuc ramane in conditii de austeritate pana cand ii va veni mintea la cap. - In schimb, Sandu a mers acasa!
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat. ... Mircea Geoana, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc.
Potrivit declaratiilor presedintelui PD, Viorel Stanca, facute ieri in cadrul unei conferinte de presa a Aliantei D.A. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
La jumatatea campaniei electorale, candidatul Uniunii Social Liberale Medias in Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei, Viorel Arcas, spune ca a avut numeroase intalniri inlocalitatile din colegiu, iar una dintre promisiunile pentru urmatorii 4 ani se refera la infiintarea unor cabinete parlamentare in orasele din colegiu.
"In anul 2000 la ICMRSG lucrau 10.000 de persoane iar acum mai sint 1.200, salariul mediu brut la nivelul societatii fiind la ora actuala de circa 8 milioane de lei", ne-a declarat liderul sindicatului de la ICMRSG, Viorel Tebrean.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
De data aceasta, surprinzator pentru unii care se obisnuisera cu tacerea lui Viorel Catarama, liberalul mentionat a declarat ca membrii organizatiilor locale ale PNL ar trebui sa se pronunte pentru convocarea unui congres extraordinar al partidului, in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.
Grupul pentru Dialog Liberal, condus de omul de afaceri Viorel Catarama, a adresat o scrisoare deschisa Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal, in care propune conducerii PNL reconcilierea cu Traian Basescu si PD, refacerea Aliantei D.A.
Colegul, prietenul si totodata gazda lui Marius Enescu, managerul Sanatoriului, Viorel Oleniuc, l-a prezentat pe eurocandidatul PNL unei multimi de cativa zeci de oameni, deopotriva cadre medicale si pacienti, adunati in holul institutiei.
Locomotiva partidului va fi Viorel Oleniuc, managerul Sanatoriului Balnear si reales presedinte al PNL Mangalia, dupa demisia intempestiva a lui Ionut Vaida. ... Dupa cum am precizat, lista va fi incheiata de Viorel Oleniuc, care tinteste exclusiv spre functia de primar.
"Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
Viorel Pana, candidatul Partidului Conservator pentru presedintia Consiliul Judetean, s-a aflat, in cursul zilei de ieri, in mijlocul cetatenilor din municipiul Constanta de aceasta data, mai exact in piata agro-alimentara de la CET.
Candidatul PC la sefia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana s-a aflat, zilele trecute, in Cernavoda, Harsova si Lipnita, pentru a discuta cu cetatenii atat din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural.
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
google-analytics.com