Cautare

1200 de rezultate pentru "sandu viorel" (8.60 secunde)
Weekendul acesta sunt anuntate proteste in Republica Moldova. Oligarhul Ilan Sor promoveaza postari care indeamna la proteste. Sandu: Scopul actiunilor e schimbarea puterii legitime cu una ilegala.
Maia Sandu ar putea ajunge in Romania. Potrivit unor surse politice, presedinta Republicii Moldova va veni joi la Bucuresti.
Klaus Iohannis o va primi joi, la Cotroceni, pe Maia Sandu, cu prilejul vizitei pe care presedintele Republicii Moldova o face in tara noastra.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita joi, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.
Maia Sandu isi arata solidaritatea fata de Ucraina. Bilantul ultimului an arata ca peste 8.000 de civili au fost ucisi de crimele de razboi.
La Chisinau, presedintele Maia Sandu a facut apel la calm. ... Despre acele atacuri - care au lovit sediul serviciilor de informatii din Tiraspol, doua antene de telecomunicatii si o unitate militara - Maia Sandu a spus ca sursa lor este in interiorul regiunii transnistrene.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va gazdui, luni, la Palatul Cotroceni, o reuniune trilaterala la care va participa impreuna cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita luni la Palatul Cotroceni. Aceasta a fost intampinat de presedintele Klaus Iohannis si de cancelarul Olaf Scholz cu care va discuta despre situatia din Republica Moldova.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a dispus crearea unui centru pentru combaterea propagandei ruse si a dezinformarii. Liderul de la Chisinau a declarat ca tara este supusa unui atac informational masiv, finantat cu sume uriase din exterior.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns la Kiev si s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski. In capitala Ucrainei se afla si presedintele Consiliului European, Charles Michel, care va discuta cu Volodimir Zelenski si cu Maia Sandu despre viitorul european al Ucrainei si Moldovei.
Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, a sustinut miercuri un discurs la congresul Partidului Popular European, care se desfasoara la Bucuresti, in care a vorbit despre democratie, despre nevoia de a sprijini Ucraina si despre drumul european al Republicii Moldova.
Teodor Viorel Melescanu: ... Teodor Viorel Melescanu: ... Viorel Arion: Judetul Hunedoara este de departe judetul cel mai afectat economic si totodata cel care are nevoie ca de aer de aceasta autostrada.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca s-a intalnit cu reprezentanti ai PNL, dupa sedinta BPN a PSD, iar surse parlamentare PSD au declarat ca discutiile au vizat o posibila colaborare in cazul in care PSD va iesi de la guvernare.
El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
Insa, in cele din urma, in momentul in care s-a trecut la propunerile pentru noul vicepresedinte, doar doua nume au fost nominalizate, si anume Mircea Ghiurco, din partea Aliantei PD-PNL, si Viorel Ratiu, din partea PSD.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie, ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
google-analytics.com