Cautare

1200 de rezultate pentru "sandu viorel" (3.14 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
cine i-ar putea inlocui pe Sandu si Dragomir la sefia celor doua foruri care conduc fotbalul romanesc? ... A mai candidat impotriva lui Sandu si s-a dovedit un adversar redutabil. ... A fost ultimul contracandidat al lui Mircea Sandu la sefia FRF.
Sandu confirma OFICIAL: ... Cand va decide UEFA cui acorda Euro Mircea Sandu a anuntat ca Romania va candida oficial pentru organizarea unor partide la CE 2020, editie aniversara ce va fi organizata in 13 orase din Europa.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Cand se opresc ninsorile si viscolul Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a dezvaluit cum va fi vremea in urmatoarea luna.
Acelasi domn Traian Basescu, care, declarativ, nu stie si nu are nicio legatura cu Sandu Anghel, cunoscut mai bine sub numele de Bercea Mondial, participa inaintea ultimelor alegeri prezidentiale la serbarea campeneasca a rromilor din Costesti, catalogata de catre Administratia Prezidentiala drept eveniment de protocol la cel mai inalt nivel.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Maia Sandu a impresionat Parlamentul Romaniei. Maia Sandu: ... Maia Sandu: "Asigurarea cu energie electrica a tarii este o provocare zilnica".
Sandu spera ca in decembrie sa inceapa negocierile de aderare la UE Maia Sandu: Chisinau indeplineste 92% din recomandarile de aderare Maia Sandu:
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Mai exact, potrivit informatiilor vehiculate de lideri democrati, fostii parlamentari Viorel Pana si Bogdan Niculescu Duvaz incearca sa redevina membri ai Partidului Democrat, partid pe care, inainte de alegerile locale, l-au parasit pentru a se inscrie in Partidul Social-Democrat, fara sa anticipeze ca democratii vor ajunge la Putere, iar ei vor ramane fara functiile de odinioara.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. Viorel Hrebenciuc este un om politic important, membru PSD. ... Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau.
Viorel Bangala si sotia au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
google-analytics.com