Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (7.42 secunde)
Pentru ca, orbit de putere, si de dorinta de a se razbuna, a inchis toate portitele care l-ar fi salvat, inclusiv portita prescrierii!
Iovan pilota 'avionul mortii' pentru 2.000 de lei pe luna Din cauza datoriilor la banca si a pensiei mici, pilotul, care a salvat 5 vieti in tragedia de luni, efectua zboruri private si umanitare Fara el, printre brazii inecati in ceata din Apuseni, ar fi fost 7 cruci.
www.bzi.ro informeaza: Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
Dupa alte cateva rugaciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis inapoi pe Pamant, spunandu-mi ca de-acum incolo sa-mi traiesc altfel viata", povesteste Storm in cartea sa "Coborarea mea in moarte", publicata in anul 2000.
Nimeni nu a luat in seama, la momentul potrivit, aceasta situatie, iar atunci cand apele au venit, fiecare a vrut sa fie salvat, in cel mai scurt timp si inaintea celorlalti.
Practic este o combinatie ciudata de abuz mental si fizic, impreuna cu promisiunea de a fi salvat de cei care tortureaza si care creeaza conditiile ideale ale manipularii.
JURNALUL NATIONAL: Omul zilei - Mircea Radu Gorgan (Autoare: Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".
Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti -Ilfov- personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, alaturi de Ministrul Sanatatii si Secretarul de Stat MAI, Raed Arafat, s-a adunat intr-o locatie de poveste, Sala de Marmura din cadrul Casei Presei Libere, pentru a petrece o seara de neuitat, interinstitutionala, si pentru a marca alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, inca un an de salvat vieti impreuna.
In timp ce un studiu clinic de faza I pentru un viitor vaccin contra virusului Ebola este prevazut pentru luna septembrie, un ser secret, realizat in SUA, se pare ca a salvat doi bolnavi americani, contaminati cu virusul ucigas.
"Cardio Mix a fost salvarea pentru ca m-a salvat de la diabet! Cand am venit la Cardio Mix aveam 14o de kg, am slabit, am reusit sa imi pun sub control diabetul, eu si zic la l-am vindecat pentru ca din septembrie nu mai iau medicamente de diabet .
Salvat de colegi, fostul ministru spunea ca decizia a fost corecta. La doi ani distanta, DNA redeschide dosarul cu inca o acuzatie de trafic de influenta pe numele lui Laszlo Borbely.
- pentru ca Americanii au salvat Europa de nazism; - pentru ca Americanii s-au luptat cu regimurile retrograde peste tot in lume;
Mariustuca.ro / Mandolina i-a salvat viata, dupa extirparea unei tumori cerebrale de marimea unei mingi de baseball (Autoare: Magda Marincovici) Totul a inceput in urma cu 6 saptamani, in Oklahoma City, povesteste canalul american Fox 43, relateaza Franceinfotv.
Un adolescent a fost salvat dupa ce a stat sub apa peste 40 de minute (Autoare: Magda Marincovici) - Mi-e sete, as vrea sa beau!
Magda Marincovici) Pentru a stimula donarea de sange periodica, suedezii primesc un sms de multumire atunci cand gestul lor a salvat o viata.
Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti - "Ilfov si din toata tara - personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, alaturi de Secretarul de Stat MAI, Raed Arafat, s-a adunat intr-o locatie de poveste, Sala de Marmura din cadrul Casei Presei Libere, pentru a petrece o seara de neuitat, interinstitutionala, si pentru a marca alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, inca un an de salvat vieti impreuna.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat.
Rock-ul a salvat vieti, nu a omorat oameni. Aici ventilatia a ajutat ca focul sa se dezvolte rapid si puternic.
Sunt denuntatori care vor spune ca au lucrat pe o nava extraterestra in Aria 51, altul a fost implicat intr-un schimb de focuri cu extraterestrii, sau a salvat un nepamantean si a fost capabil sa-l trimita inapoi acasa.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
google-analytics.com