Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (3.65 secunde)
USL doreste sa cunoasca strategia BNR prin care Romania va adopta moneda unica europeana in 2015-2016 Liderii USL doresc sa cunoasca si ‘sa isi asume‘ strategia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la introducerea monedei unice europene in 2015-2016, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.
In primul rand, firma va cotiza in vistieria statului cu impozitul pe profit, in cota unica de 16%, iar dupa plata impozitului, la suma ramasa se aplica impozitul pe dividende.
www.unica.ro informeaza: Anca Serea anunta, in premiera in revista Unica mai 2019, ca este din nou insarcinata.
Romanii au sansa unica de a-l vedea in direct pe faimosul mentalist Israel Buium, performand special pentru cei care cred in puterea mintii, dar si in desfiintarea limitelor acesteia.
Ciorba de burta cu smantana, una dintre ciorbele preferate de romani, are o savoare unica si o textura cremoasa, catifelata. ... retete.unica.ro
Piata unica europeana a stabilit zeci de standarde (de calitate, protectie a mediului, conservare a energiei, comportament competitiv, drepturile consumatorilor etc.), iar aceste standarde trebuie acum aplicate la nivelul fiecarei firme si fiecarei familii care doreste sa aiba succes personal in piata unica.
Li s-au promis fonduri de miliarde de euro, li s-a spus ca moneda unica si liberul comert le vor aduce avantaje nevisate si ca vor circula si munci liberi ca pasarea cerului in Uniune.
Liderul PSD a afirmat, in deschiderea 'Forumului pentru Educatie', ca motiunea simpla vizeaza nivelul de salarizare a cadrelor didactice, precum si disproportia dintre situatia copiilor care provin din mediul rural sau din familii nevoiate si cea a copiilor ai caror parinti au potential financiar.
O concluzie simpla poate fi trasa din publicarea salariilor de la ministere in ultimele saptamani, si anume ca grilele de salarizare de la stat sunt construite pentru furt.
Acest principiu competitiv de salarizare va ramin unul permanent in Guvernul Romaniei. - Solicit coalitiei de guvernamint sa retraga legea privitoare la comasarea alegerilor, iar alegerile sa se deruleze la datele normale.
Astfel, salariul de baza al managerului public se calculeaza in conformitate cu reglementarile legale pentru functionarii publici, prin insumarea salariului de baza corespunzator functiei de consilier, gradul profesional, treapta de salarizare, indemnizatia de conducere echivalenta gradului profesional si prin calcularea sporului corespunzator functiei.
"Noi pana la urma ne cerem drepturile stipulate in contractul colectiv de munca, si anume acordarea salariului minim pe economie la toate categoriile, plus respectarea coeficientului de ierarhizare a claselor de salarizare, drepturi recunoscute de administratie doar pe hartie”, ne-a mai declarat Gheorghe Spanu.
Insa la capitolul salarizare aceasta echipa "specializata” este remunerata cu sume care ar acoperi intr-adevar plata salariilor unei veritabile armate de lucratori.
Va invit sa cautati ultima grila de salarizare si sa vedeti ca daca profesati ca asistent in primul an salariul este 25 de milioane pe luna, iar apoi creste.
Guvernul va mai putea reglementa prin ordonante probleme ce tin de agricultura, comunicatii, cultura, educatie si sport, salarizare si protectie sociala, administratie si interne, contraventii, prorogarea unor termene prevazute de acte normative cu putere de lege.
Nu ii tentam cu nimic sa mearga la tara, acolo unde este nevoie de ei si unde, dupa 45 de ani de trancaneala ca am sters diferenta dintre oras si sat, nu exista niste conditii cel putin civilizate. Pe deasupra, nu se ofera medicilor o salarizare corespunzatoare.
Pe de alta parte, primarii din Harsova, Cernavoda si Ovidiu s-au plans de slaba salarizare pe care Guvernul o acorda celor din administratia locala, fapt care determina exodul functionarilor capabili spre companiile private, in dezavantajul primariilor care platesc apoi bani grei pe proiectele fostilor angajati, lucru care nu s-ar mai fi intamplat daca functionarii respectivi ar fi fost motivati sa ramana in administratia locala.
Ei au conchis ca "inceputul este bun" si au dat asigurari ca il vor sprijini in continuare pe ministrul Sanatatii Publice ca decizia pentru sanatate sa fie cea corecta si sa se ajunga inclusiv la o salarizare decenta a medicilor, nu asa cum este inca in prezent".
Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitiei a Senatului a votat in unanimitate modificarea legii referitoare la prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, modificare ce "rade" din grila de salarizare a Executivului sase secretari de stat.
Ii deranjeaza acest lucru pentru ca vor avea probleme la salarizare, la promovare sau la obtinerea gradului", a spus prefectul Giugea.
google-analytics.com