Cautare

192 de rezultate pentru "salaj" (4.24 secunde)
La polul opus se afla Casele de Sanatate din judetele Salaj si Ilfov, unde sunt inregistrate datorii de 101.170 de dolari, respectiv 195.400 de dolari.
Conform datelor prezentate de seful Serviciului Integrare Europeana, din cadrul Institutiei Prefectului, Mircea Ciocian, in cursul acestui an au fost realizate 5 proiecte mari, cu derulare in 28 de localitati din Salaj, proiecte ce au adus judetului suma totala de 13,4 milioane dolari si 6,8 milioane euro.
Inginerul Dumitru Cacuci, din cadrul CJ Salaj, care a prezentat proiectul, a scos in evidenta atat importanta racordarii acestei zone la fluxul international de transport de marfuri, cat si starea precara in care se gaseste drumul, la aceasta ora, ce a dus la manifestari de nemultumire in cadrul comunitatilor locale din zona.
Prin cele doua investitii de care a beneficiat Sarmasagul se poate spune ca in comuna a intrat o infuzie de peste 70 de miliarde de lei, fapt destul de neobisnuit, daca nu chiar unic, in Salaj.
Conform datelor prezentate de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj, Csóka Tibor, domeniul protectiei copilului a fost rectificat cu 16,5 miliarde de lei, aproape de nevoile judetului, care se ridicau la valoarea de 17,2 miliarde.
„Proiectul-pilot initiat de Banca Mondiala (BM) in cateva judete - Salaj, Dolj, Botosani, Tulcea si Calarasi - isi propune identificarea unui cadru care sa permita autoritatilor locale sa acceada la fonduri externe.
Lucrarile vor incepe alter-nativ de la Campia Turzii spre Cluj si de la Bors spre judetele Bihor si Salaj. (M.C.I.)
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Pe ultimele locuri s-au situat judetele Harghita, Covasna si Salaj. Cea mai mare pondere in structura imprumuturilor restante au avut-o creditele de consum, urmate de cele contractate prin intermediul unei carti de credit si cele in cont deschis.
Pana in prezent, BCR a achizitionat circa 157 de kilograme de aur, avand deschise puncte de lucru pentru acest serviciu in Bucuresti si la sucursalele judetene din Arad, Dolj, Salaj, Suceava, Teleorman, Vrancea si Mures.
Au mai primit bani judetele Maramures, Iasi, Ialomita, Harghita, Covasna, Constanta, Alba, Salaj, Suceava si Bihor. Banii alocati provin din Fondul de rezerva bugetara, aflat la dispozitia Guvernu-lui.
Produsele fabricate dupa implementarea proiectului, laptele de consum, produsele proaspete acide, laptele praf, branza proaspata de vaci, au fost livrate direct pe piata judetul Cluj si indirect, prin distribuitori, in judetul Hunedoara, Gorj, Valcea, Prahova, Salaj, Bihor si Bucuresti.
Restul fondurilor alocate pentru modernizare vor merge in judetele Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea.
Cei care se ocupa de livrarea acestor produse vin cu marfa la Carei, de unde aceasta este incarcata in zeci de dubite si Dacii-papuc, dupa care este transportata in judetele din vestul tarii: Bihor, Arad, Timisoara, Salaj etc.
Cu toate acestea, presedintele Asociatiei Producatorilor de Palinca Naturala (APPN) Salaj, Grigore Ardelean, a declarat ca strangerea de semnaturi va continua si in saptamanile urmatoare, fiind o campanie ce se desfasoara simultan in toate judetele tarii.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
La polul opus, cele mai mici restante au fost inregistrate in judetele Tulcea- 1,9 milioane de lei, Salaj- 2,9 milioane de lei si Olt- 3,23 milioane de lei.
Maramures, Satu Mare, Salaj si Suceava). Scopul acestui proiect consta in incurajarea si contributia la schimbarea mentalitatii si a modului de actiune in domeniul responsabilizarii sociale a companiilor (RSC).
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
google-analytics.com