Cautare

192 de rezultate pentru "salaj" (3.25 secunde)
Avertizarea este valabila in judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea.
Arheologii din zona Salaj au descoperit seminte de grau care erau cultivate in zona Lesmirului acum 6.000 de ani.
Capitan Lucian Jacodi, ISU Salaj: Echipajul SMURD a gasit o pacienta, o fetita de 12 ani, in stop cardio-respirator. Impreuna cu un echipaj al ambulantei a efectuat manevre de resuscitare insa, din nefericire, pacientat nu a raspuns manevrelor.
Salaj, iar dupa ce a trecut de str. Veseliei, a surprins si accidentat grav pe M. IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Salaj catre str. Serbesti. Dupa producerea accidentului conducatorul autoturismului a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie. Victima a ramas internata la spital.
In Cluj mai multe strazi s-au inundat din cauza puhoaielor de apa iar la Salaj un rau a iesit din matca si a maturat totul in cale.
Revolta in strada din cauza amenintarilor si batalor. Mii de oameni terorizati de interlopi, la Salaj
Salaj. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 25A, a surprins si accidentat grav pe D. MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Salaj, sectorul 5. Cel in cauza a recunoscut comiterea faptei, motivand-o prin faptul ca ii place sa priveasca focul. Incendiul nu s-a extins la alte bunuri sau imobile.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Caravana se va mai opri in judetele Calarasi, Constanta, Tulcea, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Maramures, Satu Mare, Salaj, Brasov, Sibiu si Cluj.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com