Cautare

1871 de rezultate pentru "rosca marian" (4.04 secunde)
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... De abia astept sa primesc ceva de la ei", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Marian Butnaru.
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Geoana a sustinut, vineri seara, ca Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc sunt de parere ca Ioan Rus "trebuie sa dispara" din PSD.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". ... Marian Vanghelie s-a referit la acuzatia aceasta declarand ca nu este inca stabilit numarul reprezentantilor.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Voronin a elogiat in repetate randuri calitatile personale si de politician ale lui Iurie Rosca, si, ca si liderul PPCD, a atacat dur in campania electorala formatiunile liberale care ulterior au intrat in Parlament - Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat din Moldova si Alianta Moldova Noastra.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu arunca o bomba de proportii:
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar: ... Sorin Rosca Stanescu explica de ce. ... Vom fi cu ochii si pe el, conchide Sorin Rosca Stanescu.
Inpolitics publica un text scris de Sorin Rosca Stanescu, sub titlul "Trec tiganii trec, canta si petrec", pe care il puteti citi in continuare. ... (Sorin Rosca Stanescu)
Daca doriti sa revedeti: Sorin Rosca Stanescu : ... 10 august 2005, Sorin Rosca Stanescu - "ZIUA": ... 19 august 2005, Sorin Rosca Stanescu:
Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, spunand in acelasi timp ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.
(...) Domnul coleg Rosca Stanescu, care a propus sedinta de astazi, nu este prezent. ... Liberalul Sorin Rosca Stanescu se considera ofensat de colegul de la PSD si spune ca a lipsit pentru ca a fost trimis de Parlament la Conferinta pentru Orientul Mijlociu si Uniunea Europeana.
Inpolitics publica articolul lui Rosca Stanescu: ... Rosca-Stanescu sustine ca exista un lot de jurnalisti incomozi de prim rang care sunt supravegheati permanent si ilegal de serviciile secrete; ... Publicam, mai jos, integral, comunicatul lui Sorin Rosca Stanescu, trimis tuturor redactiilor.
Rosca Stanescu revoltat:
Presedintele Vladimir Voronin, candidatul Partidului Comunistilor, isi va apara mandatul in confruntarea cu Blocul Moldova Democrata, o formatiune ad-hoc cu alcatuire eteroclita ca orientare politica, si cu Partidul Popular Crestin Democrat al lui Iurie Rosca.
Marian Sorin Paveliu, deputat PNL de Gorj, presedintele Comisiei de Sanatate Publica din PNL - administrator la societatea privata de asigurari de sanatate ASIMED SA (mandatul expirind pe 7 aprilie 2005);
Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
google-analytics.com