Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (6.94 secunde)
Stanisoara, fost ministru al Apararii si chiar fost consilier prezidential pentru Securitate Natio¬nala, si-a motivat decizia de a trece la PNL, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu Crin Antonescu, folosind aproape cuvant cu cuvant argumentul utilizat si de prese¬dintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, atunci cand a dezertat, la randul sau, la PNL in 2012.
Adrian SEVERIN) Ambasadorul James Pettit nu este un diplomat amator si nici un diplomat rebel uitat de centrala la granita cu desertul tatarilor.
Adrian SEVERIN) A gandi ca toti ambasadorii americani sunt naivi, ignoranti si incompetenti ar fi un gest de aroganta sinucigasa din partea noastra.
Totodata, navalistii din Drobeta-Turnu Severin au lansat recent la apa o nava construita pentru un armator olandez. ... Pana la sfarsitul acestui an, la Santierul Naval din Drobeta-Turnu Severin vor mai fi lansate la apa alte doua nave, toate construite pentru armatori straini.
Conducerea AFDJ a decis sa preia nava “Apolodor” de la Colegiul Universitar DrobetaTurnu-Severin prin incheierea unui contract de asociere in participatiune intre cele doua parti. ... “Noi vom avea obligatia de a-i primi pe studentii de la Colegiul Universitar Drobeta Turnu-Severin sa faca practica pe nava.
Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Craiova al Departamentului National Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a patroanei societatii HARMONY STILL SRL Drobeta Turnu Severin, Marieta Nanciu, precum si a lui Viorel Dumitru Predut, functionar in cadrul Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia, pentru deturnare de fonduri PHARE.
Un transport fluvial agabaritic a intrat zilele trecute pe sectorul romanesc al Dunarii, in dreptul Portului Drobeta Turnu Severin.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) a ajuns în imposibilitatea sa-si recupereze datoriile de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin. ... SNLO a livrat carbune catre RAAN Drobeta Turnu Severin, dar societatea nu a putut sa achite contravaloarea combustibilului furnizat, din cauza blocajului financiar.
 700 de angajati ai societatii Delignit Drobeta Turnu Severin executa zilnic peste 1.000 de podele si materia prima pentru finisajele de lux folosite la bordurile masinilor Mercedes, Ford, Fiat, Crysler.Societatea este specializata în prelucrarea lemnului, fiind recunoscuta international pentru calitatea lucrarilor.
Ambasadorul a spus ca au fost cazuri de investitori cehi care au fost nevoiti sa se orienteze catre vestul tarii, dupa ce initial au avut planuri de a porni afaceri in diverse judete, printre care Caras-Severin, unde exista si o comunitate de circa 4.000 de cehi.
De asemenea, se au in vedere realizarea de catre Companie a unei centuri a orasului Drobeta Turnu Severin, precum si reabilitarea soselei de la Severin pana la Orsova", a explicat directorul Stoica.
Pana in prezent se cunosc doar opt creditori, printre care Primaria Severin, Banca Romana pentru Dezvoltare, Directia Silvica Dolj, dar si o serie de firme cu sediul in Bucuresti. ... Oamenii sunt disperati, intrucat, in Severin, posibilitatile de angajare sunt aproape inexistente.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri. ... Stadionul Municipal din Severin nu a mai beneficiat de modernizare niciodata pana acum.
IRS detine 32,2% din actiunile constructorului de nave Servernav Drobeta Turnu Severin.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
"Culoarul va avea ruta Patras - Atena - Salonic - Sofia - Vidin - Calafat - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Timisoara - Curtici - Budapesta - Hegyeshalom, iar de aici va face legatura cu vestul Europei, prin Viena.
prezent germanii de la Toepfer construiesc doua silozuri in Calarasi si Moldova Noua, judetul Caras-Severin - unde nu erau prezenti - dar si in a patra uni¬tate de stocare in Giurgiu - unde deja detin 17% din capacitatea de stocare totala a judetului, potrivit datelor ADM.
Blogul senatorului George Severin: Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
google-analytics.com