Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (3.61 secunde)
Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai; ... Cristi Niculescu, Florin Priescu (CS Visina Noua), Patrian Trifu (CS Turnu Severin).
Am sarit atunci in flori, eram in serviciu, la ora 1.30, la Turnu Severin. ... Au fost o familie puternica la Turnu Severin. ... In clasa a IX-a m-am legitimat la Clubul Scolar din Turnu Severin - atletism la 100 de metri.
Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. ... Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Ca si Stiinta!Severinenii au fost trup si suflet alaturi de Stiinta- Doua dintre aceste meciuri dificile, cu Clujul si Timisoara, Stiinta le disputa acasa, dar la Turnu Severin.
Grupul infractional actiona din 2008 si in afacere este implicata si o societate comerciala din Severin, prin care erau cumparate masini din Germania si Belgia.
Printre acestia, nume sonore ale politicii, cum ar fi Adrian Nastase, Markó Béla, Adrian Severin, Verestoy Attila, Frunda Gyorgy, Radu Berceanu si Adriean Videanu.
Comisia juridica va recomanda plenului Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de lege privind infiintarea institutelor de teorie politica si educatie democrata, al carui initiator este deputatul PSD Adrian Severin.
• 3 iun 2008 - Europarlamentarul PSD Adrian Severin declara, intr-un interviu acordat site-ului EurActiv, ca lupta Republicii Moldova pentru mentinerea unitatii in interiorul granitelor inventate de Stalin o impiedica sa progreseze suficient in domeniul democratiei si al economiei de piata.
Avem serioase dubii in legatura cu corectitudinea angajarilor, fenomenele de nepotism sunt destul de evidente in cadrul acestei agentii, care trebuie sa apere integritatea morala si nu sa o submineze", sustine Adrian Severin, intr-un interviu acordat RFI.
Viorel Racoceanu, deputat PD de Caras-Severin, vicepresedinte al PD Caras-Severin - unic administrator la 3 X 3 SRL; Corneliu Pascu, senator PUR de Buzau, membru in Biroul Permanent al PUR - administrator la ABC ASIGURARI-REASIGURARI SA;
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
In actuala legislatura europeana, PSD, in alianta cu PC, a avut 12 mandate, in prezent (dupa excluderea lui Adrian Severin) avand 11 eurodeputati:
Initiatorul schimbarii doctrinei PD din social-democrata in populara de factura conservatoare, presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, va candida pentru una dintre functiile de vicepresedinte al partidului la Conventia Nationala de la sfarsitul lunii.
Institutul Social Democrat (ISD), condus de deputatul PSD Adrian Severin, a criticat, intr-un comunicat de presa, inclinatiile dictatoriale ale presedintelui Basescu, invocand „pericolul neocezarismului basescian“ pentru democratie.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Cu toate ca razboiul declaratilor intre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, reprezentant de varf al democratilor, si Ioan Talpes, senator de Caras-Severin si demisionar din randul social-democratilor, s-a sfarsit de ceva vreme, conturile in justitie s-au incheiat abia acum doua zile.
google-analytics.com