Cautare

8225 de rezultate pentru "rezultate titularizare concurs 2009 salaj profesori romana" (3.60 secunde)
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc. ... In aceeasi ordine de idei, presedintele PSD Salaj a precizat ca rezultatul voturilor a fost influentat pozitiv de cel putin doua discursuri. ... Corin Penciuc, presedintele PNL Salaj:
PNL-PD Salaj, batalia pentru ocuparea sefiei partidului se va da intre Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
Despre acest fenomen, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, spune: ... Totusi, opinia presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, despre acest lucru, vine sa linisteasca spiritele pesediste: ... Cat despre prezumtiva reorientare doctrinara a PD, liderul PSD Salaj declara:
Contactat, presedintele PNL Salaj, Corin Penciuc, subliniaza faptul ca propunerea unei fuziuni exista de cateva luni, insa lucrurile au fost puse in stand-by pana la rezolvarea problemelor interne din cadrul celor doua partide:
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine. Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (C.J.P.) Salaj, Laurentiu Patiu, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, despre modificarile aduse de OUG 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Daca erati curiosi sa aflati deznodamantul in scandalul cu bac-ul, ei bine, ministrul care pare cel mai moale din tot Guvernul actual - ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a anuntat ca au fost sanctionati aproximativ 100 de profesori care nu si-au facut treaba corespunzator.
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
a1) dividendele primite de o persoana juridica romana de la o filiala a sa situata intr-un stat-membru, daca persoana juridica romana indeplineste urmatoarele conditii: ... are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... (continuare) In Antichitate vorbeau peste tot romana! ... Sigur ca, in procesul de indepartare fata de limba matca, multe elemente lingvistice s-au alterat treptat, dar chiar si asa te puteai intelege in romana aproape pretutindeni. ... Aceasta nu s-a intamplat cu limba romana.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
"La nivelul DGFP Dolj, in anul 2009 s-au inregistrat noua interpreti, care au declarat un venit total de 48.141 de lei, impozitul aferent fiind de 9.680 de lei", informeaza Fiscul doljean.
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
google-analytics.com