Cautare

4289 de rezultate pentru "rezultate titularizare centru de examinare lic m eminescu oradea" (3.28 secunde)
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Reuniune USL, la Oradea, in prima zi a congresului. Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara. Dar de atunci si pana acum continua sa amageasca, desi nu au cum sa il suspende pe Basescu.
Cancerul de Piele - Simptome, diagnostic si tratament Cancerul de piele este o tumora maligna a celulelor ce alcatuiesc pielea. Exista mai multe tipuri de cancer de piele:
Prestigioasa universitate Bilkent din Ankara, impreuna cu tanara universitate din Yalova, au organizat in aceasta localitate situata la o ora si jumatate de calatorie cu ferry boat-ul de la Istanbul, un simpozion international consacrat fondarii statului (principatului, nu a Imperiului) otoman in chiar ziua de 27 iulie, cand s-au implinit 707 ani de la celebra batalie de la Bapheus(1302), azi Koyunhisar, in Asia Mica, in fosta Bithynie bizantina, la jumatatea distantei dintre Niceea (azi Iznik), capitala a Imperiului bizantin intre 1204 si 1261, si Brusa (Bursa de astazi).
Teren de fotbal de 200.000 de euro, in satul lui Eminescu Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la cimitirul Bellu Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, sambata, 15 iunie 2013, de la orele 11.30, va fi oficiata o slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la implinirea a 124 de ani de la trecerea sa la cele vesnice (15 iunie 1889 - 15 iunie 2013) la mormantul sau din cimitirul Bellu.
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: ... De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut.
Interesul regimului comunist pentru realizarea de monumente de for public in Bucuresti s-a manifestat mai ales in primele sale doua decenii, reflectand dorinta noii puteri de a se legitima si prin mari lucrari de arta.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national. Potrivit parlamentarului bihorean, aceasta lege cuprinde, printre altele, construirea de autostrazi si drumuri expres pe teritoriul judetului Bihor.
Oradea a pierdut, ieri, sansa de a organiza Campionatul European de Polo din 2010, pentru care candidase impreuna cu orasul ungar Debretin. Stafful Ligii Europene de Natatie a decis, ieri, la Eindhoven, dupa o sedinta care a durat circa trei ore, ca Zagrebul sa fie organizatorul campionatului.
8 din Oradea, in zona Iosia, Episcopia Bihor si Rogerius. "Prioritatea mea sunt invatamantul, cultele si egalitatea de sanse", a spus Petõ. Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
google-analytics.com