Cautare

2402 de rezultate pentru "rezultate titularizare botosani" (3.10 secunde)
Superliga, etapa a 26-a Botosani - Univ. ... Kaprof 17, 41 / Mitrita 53, Koljic 90+5 FC Botosani (4-3-3): Ureche - Benzar, Sadiku, Miron, Tiganasu - Florescu, Dican, I.Filip - David, Lopez, Kaprof Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FC Botosani - Sepsi OSK 1-2 (0-2) Au marcat: ... FC Botosani: Kukic - Benzar, Sadiku, A.
El a ocupat postul cu titlu interimar si apoi a sustinut concurs, lucru pe care l-au facut insa si aproape toti ceilalti sefi de institutii din Botosani care au fost pina la urma nevoiti sa renunte la functii.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. ... La baza deciziei luate ieri la nivelul superior al partidului au stat, potrivit lui Blaga, rezultate slabe obtinute la referendumul pentru demiterea presedintelui.
Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Datorita scandalului celor doua sondaje cu rezultate complet diferite privind optiunile de vot ale populatiei, putina lume a mai acordat atentie si celorlalte date care au rezultat din sondajele respective, date care nu erau foarte diferite de data asta.
Uneori - mult prea rar - damful dispare, lasind in urma aroma placuta a unor rezultate palpabile, de care beneficiem noi toti.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
La Botosani, de exemplu, organizatiile judetene ale PNL si PD au nominalizat persoane pentru ocuparea functiei de prefect.
Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu. ... Deocamdata, nici in Botosani si nici in alte judete nu a fost numit subprefect.
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
google-analytics.com