Cautare

2333 de rezultate pentru "rezultate suplinitori valcea" (5.98 secunde)
Presedintele Organizatiei PNL Ramnicu Valcea, deputatul Cristian Buican, a declarat, miercuri, ca se poarta discutii cu mai multi parlamentari democrat-liberali pentru votarea motiunii de cenzura. ... (...) Eu, la Valcea, o sa am in vedere deja discutii cu cei patru parlamentari ai Puterii pentru sustinerea motiunii de cenzura", a precizat Buican.
Masura a fost decisa in urma unei analize cerute de primarul Emilian Francu comandantului Politiei Ramnicu Valcea, cms. Eugen Neata, dar si a solicitarilor venite din partea locuitorilor din diverse zone ale orasului.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
Statul plateste oalele sparte de actuala conducere a societatii Oltchim Ramnicu-Valcea si achita din bani publici o parte a unei datorii mai vechi a combinatului in valoare de 98 de milioane de dolari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inceput ieri un control la Uzinele Sodice Govora, in urma sesizarilor primite de la Prefectura Valcea, Consiliul Judetean Valcea si sindicate.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a hotarat sa desfiinteze, pe cale judiciara, contractul de privatizare prin care Bega Com Timisoara a preluat societatea Uzinele Sodice Govora (USG) Ramnicu Valcea, dupa ce reprezentantii institutiei au constatat ca nu au fost respectate o serie de obligatii asumate de catre cumparator.
Din rovinieta platita de proprietarii de autovehicule din Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti se vireaza anual in contul statului circa 490 de miliarde de lei vechi, dupa cum a precizat Stefania Paleacu, sef birou taxa de utilizare retea de drumuri nationale din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
Si in Oltenia a fost pe la Valcea, Mehedinti si Olt. ... Mai mult, la nivelul regiunii Oltenia, stie ca doar camerele teritoriale Dolj si Gorj il sustin pe Victor Babiuc, despre celelalte trei judete din regiune (Olt, Mehedinti si Valcea) necunoscand pe ce pozitii se mai afla.
De la inceputul anului si pana in prezent, aproximativ 1.200 de persoane, someri sau angajati au obtinut calificarea in diverse domenii prin intermediul cursurilor de formare profesionala organizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Valcea.
Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local. Investitia Rompetrol se ridica la aproximativ 4,5 milioane USD.
"Este vorba de o scoala din localitatea Balcesti - Valcea si una din Targu Jiu, unde lucrarile sunt executate in proportie de 60%. ... Este vorba de autoritatile din Turceni - Gorj, Corabia - Olt, Caracal - Olt, Brezoi - Valcea si Goicea - Dolj.
Lucratorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Valcea au mari batai de cap atunci cand vine vorba de depistarea si sanctionarea unor astfel de abateri. ... Acesta mentioneaza cazul unei firme din Ramnicu Valcea, sanctionata de mai multe ori de ITM pentru diverse nereguli in domeniul muncii.
Cea mai mare suma, de aproape cinci milioane de lei, a fost alocata judetului Valcea. Alocarile substantiale pentru olteni s-ar putea explica si prin vizita intreprinsa de premier cu o zi inainte in Ramnicu Valcea.
Tensiunile din triunghiul Primaria Ramnicu Valcea, Urban SA si Rosal Grup iau amploare. ... Daca legalitatea Ordinului prin care ANRSC emitea autorizatia provizorie a Urbanului nu putea fi verificata de comisia din Ramnicu Valcea nu se poate spune acelasi lucru despre certificatul fiscal vechi adus de Rosal.
Cinci localitati din tara, printre care Craiova, Slatina si Valcea, vor primi consiliere pentru realizarea parteneriatelor public private pe diferite domenii. Daca in Banie si Slatina este vorba despre transportul public local, in Valcea parteneriatul se refera la managementul deseurilor.
In plus, un comerciant angro din Valcea ne-a declarat ca in Germania tarifele pentru astfel de servicii sunt modice si sunt suportate de cei care colecteaza hainele, si nu de comercianti. ... Asa ca oamenii sunt multumiti ca pot cumpara ceva bun la un pret convenabil", declara comerciantul din Valcea.
Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu probleme de integrare pe piata muncii, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vâlcea, a oferit ieri 615 posturi din toate domeniile de activitate atât pentru cei cu studii medii sau generale, cât si pentru absolventii de facultati.
Ca si în anii precedenti, Zilele Imnului se vor desfasura în perioada 27 - 29 iulie si vor consta în manifestari care sa marcheze data la care imnul national „Desteapta-te, române!“ a fost intonat pentru prima data în parcul Zavoi din Râmnicu Vâlcea.
Ca si în anii precedenti, Zilele Imnului se vor desfasura în perioada 27 - 29 iulie si vor consta în manifestari care sa marcheze data la care imnul national „Desteapta-te, române!“ a fost intonat pentru prima data în parcul Zavoi din Râmnicu Vâlcea.
Casirom SA Turda, ICPM SA Baia Mare, Cerealprod SA Galati, Cerola SRL si AXM Prod 93 din Vâlcea.Nu primesc autorizatiiUltimele doua societati fac parte din raza de competenta a Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova, unde situatia este cunoscuta.
google-analytics.com