Cautare

4153 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (4.42 secunde)
Sunt însa pentru a promova productia de calitate si pentru a proteja mediul“, a declarat Alexandru Davitoiu, director certificare în cadrul Asociatiei „Miscarea Româna pentru Calitate“ (MRC), asociatie ce si-a propus promovarea calitatii.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
"Deocamdata, a existat doar o solicitare informala, iar ARB (Asociatia Romana a Bancilor - n.r.) ar putea decide sa transmita o solicitare formala", a declarat Veronica Raducanescu, director in Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.
Tarifele practicate de Posta Romana pentru trimiterile din sfera serviciului universal sunt similare celor practicate de Deutsche Post, dar calitatea serviciilor nu poate fi comparata, sustin reprezentantii Asociatiei Romane de Marketig Direct (ARMAD). ... Astfel, tarifele practicate de Posta Romana sunt la fel de mari cu cele din Germania.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ar putea expropria terenuri de 27.000 de metri patrati, situate pe drumul national 1, printre proprietari figurand Petrom, Loteria Romana, Mol Romania, Lukoil Downstream si Antrepriza Constructii Montaj Bucuresti.
RO 42 RNCB 0082 0292 2913 0024, deschis de vanzator la Banca Comerciala Romana - Sucursala Unirea sau se poate depune sub forma de scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina si va fi insotita de confirmarea bancilor agentului economic vanzator:
RO 42 RNCB 0082 0292 2913 0024, deschis de vanzator la Banca Comerciala Romana - Sucursala Unirea sau se poate depune sub forma de scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina si va fi insotita de confirmarea bancilor agentului economic vanzator:
Compania Nationala Loteria Romana l-a actionat in judecata pe fostul director general, Nicolae Cristea, si pe membrii Consiliului de Administratie din perioada 2003-2005, solicitand recuperarea a aproape 90.000 de RON, suma pe care membrii CA i-ar fi acordat-o drept stimulent lui Cristea, in 2004.
RO 42 RNCB 0082 0292 2913 0024, deschis de vanzator la Banca Comerciala Romana - Sucursala Unirea sau se poate depune sub forma de scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina si va fi insotita de confirmarea bancilor agentului economic vanzator:
RO 42 RNCB 0082 0292 2913 0024, deschis la Banca Comerciala Romana - Sucursala Unirea sau se poate depune sub forma de scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina si va fi insotita de confirmarea bancilor agentului economic vanzator:
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7% si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, potrivit presedintelui CNLR, Liliana Minca."Avem 923 de agentii proprii si 758 de agentii mandatare si urmeaza sa mai deschidem alte agentii mandatare", a declarat, luni, sefa Loteriei Romane.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
Potrivit documentelor depuse în instanta, Filipoiu ar fi folosit toti acesti bani în vederea efectuarii unor deplasari sau pentru alte scopuri.La începutul lunii iulie, dupa ce BRM a sesizat DNA, Inspectoratul General al Politiei, Directia Generala a Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Garda Financiara în legatura cu neregulile constatate în urma verificarilor deja finalizate ale auditorilor independenti, presedintele Consiliului de Administratie, totodata director general al BRM, Radu Popa, a declarat ca institutia functioneaza "pe baze noi, corecte, solide si eficiente".  Societatea vrea sa recupereze 74.666 de lei Suma totala solicitata de Bursa Româna de Marfuri de la Mircea Filipoiu este de 74.666 de lei, la care, daca instanta va admite actiunea, ar urma sa se adauge dobânda legala."Având în vedere situatia creata, în scopul solutionarii pe cale amiabila a diferendului, Bursa Româna de Marfuri l-a notificat pe pârâtul Filipoiu Mircea cu privire la calitatea acestuia de debitor, invitându-l sa îsi achite obligatiile pecuniare fata de societate, demers în urma caruia acesta a achitat, în luna martie 2008, suma de 10.000 de lei", arata Bursa Româna de Marfuri în actiunea depusa la Tribunalul Bucuresti.De la fostul director economic Cornelia Sava, actuala conducere a BRM vrea sa recupereze suma de 35.497 de lei, cu tot cu dobânda legala calculata de la data însusirii sumelor de bani si pâna la achitarea efectiva a acestora.Raportul de audit efectuat de societatea Group Expert Consulting SRL si prezentat BRM a reiesit ca, în perioada 2006-2007, Cornelia Sava a prejudiciat societatea prin faptul ca a abuzat de puterea decizionala, creându-si avantaje materiale necuvenite.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
Posta Romana este singura companie din primele zece din Romania, clasificate dupa forta de munca, care a continuat angajarile, in primele sase luni ale anului. Astfel, Posta Romana a ajuns la un numar mediu de 35.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor.
"Partea romana si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream si a furnizat partii ruse (care a fost miercuri la Bucuresti, n.r.) date solicitate anterior pentru pregatirea studiului de fezabilitate al unei posibile rute de tranzit a gazoductului pe teritoriul romanesc", se arata in comunicatul Gazprom.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Cum a ajuns limba romana la... ... Pentru ei, omul a invatat limba romana... ... Brazilianul cu pricina si-a postat pe blogul personal poeziile poetilor romani, atat in limba romana, cat si in portugheza.
google-analytics.com