Cautare

4153 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (2.65 secunde)
Acestea sunt rezultatele unui studiu efectuat de o echipa de cercetatori de la Granada Cancer Register, Spania, ale carui rezultate au fost prezentate in luna octombrie a acestui an in jurnalul Societatii de Oncologie Ginecologica din SUA.
Magda Marincovici) Constientizarea efectelor dezastruoase ale fumatului, atestate stiintific, ar trebui sa determine pe orice parlamentar onest sa militeze NU pentru relaxarea Legii antifumat, ci pentru inasprirea acesteia, avertizeaza Societatea Romana de Cardiologie si Societatea Romana de Pneumologie.
Dupa modelul occidental, bazat pe un concept nou si revolutionar, Smile Box ofera servicii de albire dentara cosmetica non - invazive si nedureroase, la preturi accesibile, fara programare, cu rezultate imediate, intr-un mediu ambiant placut, elegant si relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetica.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce a depus o initiativa legislativa prin care persoanele care nu cunosc sau care refuza sa invete limba romana isi vor pierde cetatenia. Initiativa legislativa depusa ieri de parlamentarii conservatori modifica Legea 21/1991 privind cetatenia romana.
Presedintele Romaniei este intampinat pe traseul sau de grupuri de cetateni moldoveni, pe care i-a asigurat de rezolvarea problemelor legate de acordarea vizelor si de cetatenia romana.
In al doilea rand, as vrea sa salut cateva actiuni foarte importante ale ministrului de Externe, in legatura cu care domnia sa m-a informat in cursul zilei de azi, actiuni de natura sa lamureasca niste lucruri, sa risipeasca niste confuzii si chiar dezinformari aparute inclusiv in presa romana, in legatura cu pretinsele declaratii ale unor inalti oficiali europeni si, in sensul acesta, discutiile telefonice si corespondenta pe care in cursul zilei de azi ministrul de Externe si Ministerul de Externe au avut-o cu aceste institutii, de la Comisia de la Venetia si pana la Secretarul General al Consiliului Europei, sunt foarte importante si le salut.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, i-a solicitat presedintelui ANAF, Sebastian Bodu, sa efectueze un control financiar- fiscal la Compania Nationala Loteria Romana. ... Solicitarea ministrului de Finante vine dupa ce presa a semnalat in repetate randuri posibile nereguli la Loteria Romana.
Posta Romana a pus la dispozitia clientilor, incepand cu data de 15 iunie a. ... Serviciul corespondenta prioritara cu confirmare de primire vine sa completeze gama serviciilor oferite de Posta Romana in sistem de viteza prioritara.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
ßeful statului s-a plans insa ca minoritatea romana nu este tratata in statele vecine la fel cum sunt tratati minoritarii pe teritoriul tarii noastre, in special cei maghiari.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Acordand scutiri de serviciu militar si dari, acoperind cheltuielile de calatorie, asigurand autonomie, biserica romaneasca, magistrati romani, scoala de limba populara, tiparire de carti in limba romana si chiar pecete cu capul de zimbru, Ecaterina a II-a atragand deja romani din principate si Transilvania reuseste la 1783 sa aseze chiar dincolo de Bug 2.000 de familii cu 15 biserici romanesti (27).
- 11:00 - 12:00, DESPRE O PASARE RARA (13+), Teatrul Nephesh, Israel / Centrul National al Dansului Bucuresti Spectacol in lb engleza, cu supratitrare in lb romana;
De altfel, la inceputul lunii iunie, Academia Romana, in urma unui studiu propriu, a decis ca este recomandat ca locul sa devina protejat de lege si a dat aviz favorabil pentru ca zona Vacaresti din Capitala sa devina parc natural.
Incendiu intr-un bloc din Piata Romana din Capitala. O persoana a fost ranita Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 15.30 intr-un apartament aflat la primul etaj al unui bloc cu 5 nivele din Piata Romana.
Piesa se joaca la teatrul din Sibiu, actuala sala Thalia, fiind prima data cand pe scena se juca un spectacol in limba romana.
Scolile romanesti au impartit in doua tabere populatia aromana:unii au considerat scolile romanesti instrumentul necesar impotriva grecizarii si au devenit sustinatori ferventi ai invatamantului in limba romana, in timp ce altii considerau ca prin acele scoli se dorea romanizarea lor si au optat pentru identitatea greaca.
- Ministerul de Interne va putea, pe cale de decizie, sa dispuna mutarea din centrele aglomerate a oricaror persoane care nu-si justifica prezenta in acele centre, precum si mutarea din orice localitate a celor care, prin manifestarile fata de poporul muncitor, dauneaza construirii socialismului in Republica Populara Romana.
unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii: administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
google-analytics.com