Cautare

3434 de rezultate pentru "rezultate concurs limba romina" (3.74 secunde)
Formularul poate fi obtinut de pe site-ul Ministerului Solidaritatii Sociale din Italia sau tradus in limba romana de la Departamentul pentru Munca in Strainatate din cadrul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca din Romania. Cererea trebuie completata in limba italiana.
Se preselecteaza persoanele cu virsta maxima de 40 de ani care au cunostinte foarte bune de limba germana (se va sustine un test pentru verificarea cunostintelor), experienta de minim trei ani dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca in domeniul solicitat, imediat anterior anului 2007 (cei care au un interval lung in care nu au lucrat nu pot fi luati in considerare).
limba si literatura romana : ... "Limba Franceza - BAC - 2007" (641 de exemplare); "Limba si literatura romana. ... "Limba si literatura romana, pentru gimnaziu - Testare nationala 2007" (29 de exemplare);
Cum a ajuns limba romana la... ... Pentru ei, omul a invatat limba romana... ... Brazilianul cu pricina si-a postat pe blogul personal poeziile poetilor romani, atat in limba romana, cat si in portugheza.
Deci avem una bucata manelist racnind in italieneste, niste unii dand-o pe anglo-tiganeala cu damf de transilvania, foarte multa maneleala in care e siluita limba engleza si o chestie pe frantuzeste. ... Anul asta nu s-a mai servit limba spaniola.
Data semnifica ziua din 1952 in care studentii care demonstrau pentru recunoasterea limbii lor materne - Bangla, ca limba nationala a Pakistanului, au fost ucisi de politie la Dhaka, astazi devenita capitala Bangladeshului. Limba materna este cel mai puternic instrument de conservare si dezvoltare a patrimoniului tangibil si intangibil.
In colaborare cu Sprint Music, Carmen aduce in fata fanilor sai o piesa in limba romana, cu un refren usor de retinut, compusa de Phelippe si DJ Rynno.
Les Indes noires Limba: Limba franceza Editura: ... Cuprins 1.Intriga 1.1.Capitolele cartii 2.Sursele romanului 3.Teme abordate in cadrul romanului 4.Lista personajelor 5.Adaptari 6.Traduceri in limba romana Intriga Atentie:
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Vorbeste perfect limba romana, desi este araboaica. Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana.
Decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana este recunoscuta drept limba oficiala in Republica Moldova m-a bucurat nespus, atat pe mine, cat si pe membrii comunitatilor romanesti aflate pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.
Eram obligata sa le predau limba moldoveneasca in alfabetul chirilic. ... "Asta e marea problema de fiecare data, vor sa renuntam la limba romana si la grafia latina.
Organizatia Internationala a Francofoniei, dupa cum se stie, este o organizatie internationala care, pornind de la afinitatea pentru limba franceza, reuneste state si guverne de pe cinci continente:
In cadrul vizitei la Catedrala Mantuirii Neamului vor exista doua momente consecutive cand se va rosti rugaciunea Tatal nostru” in limba latina si in limba romana. - Programul vizitei din Catedrala Nationala cuprinde rostirea rugaciunii Tatal nostru, in limba latina, urmata de cantari pascale catolice.
Dar, subiectivi-nesubiectivi, obiectiv e faptul ca in regiunea transnistreana sunt vorbitori de limba romana - cam o treime din populatia zonei, iar unii dintre ei chiar se simt si se declara romani. Iar copiilor lor li s-a interzis sa invete la scoala in limba materna, limba romana.
Acum se pare ca au lasat-o mai moale momentan cu universitatea maghiara si au luat-o usor, inca de la gradinita, cu nevoia lor de a invata in limba materna din frageda pruncie si pana la adanci batraneti.
Aflat prin Covasna, intr-o vizita neoficiala, etnicii maghiari i s-au plans ca odraslele lor nu prea au conditii sa invete limba romana. Concluzia presedintelui a fost ca limba romana ar trebui predata elevilor maghiari ca o limba straina.
Vreau sa traduc cateva fragmente din spectacolele mele in limba engleza si, dupa aceea, sa merg cu ele in capitalele europene : ... Lumea gusta comedia in limba engleza. ... Vreau sa incep un spectacol in limba engleza si sa incep sa colind lumea. ... - Da, dar adaptate in limba respectiva.
Limba Romana ramane limba oficiala a Republicii Moldova. Curtea Constitutionala de la Chisinau a respins sesizarea grupului socialistilor si comunistilor, partide proruse, privind revenirea la sintagma "limba moldoveneasca".
Singura certitudine in acest moment pentru concurs este faptul ca a fost acceptat un singur dosar - deci nu poate fi organizat concursul, intrucat se asteapta ca cel putin doua persoane sa se bata pentru sefia IPJ Constanta. ... Al cui este, pana la urma, dosarul pentru concurs?
google-analytics.com