Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (5.71 secunde)
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Razboiul comentatorului cu textul Fac zilnic, pentru uz personal, un fel de revista a presei. ... Nu o sa redeschid discutia despre starea presei ca asta nu se mai termina, dar as vrea sa ma opresc putin asupra comentariilor.
26 noiembrie - 2 decembrie 2018) - De la Paris, unde participa la Sezonul franco-roman (400 de evenimente culturale in Centrul Beaubourg), Iohannis ne-a dat asigurari ca nu suntem in pericol din cauza crizei ruso-ucrainiene, si ca guvernul poate sa lucreze chiar daca nu sunt ocupate cele doua posturi de ministri - problema pe care o va rezolva, asa cum a promis, dupa sarbatori.
Adrian Paunescu publica in Jurnalul National articolul "Canibalii libertatii presei", pe care il puteti citi in continuare. 'Fireste, exista si exemplare normale, din punct de vedere fizic, printre ei. ... De iesit, la inceput, parca, nu le iese nimic din prapadul pe care-l instaleaza in campul social.
Pasajul de la Piata Presei, gata in 18 luni Primaria Capitalei a finalizat procedura de atribuire a lucrarilor de constructie a noului pasaj subteran de la Piata Presei Libere.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Primaria vrea sa faca trei pasaje subterane la Piata Presei Libere Pasajul de la Piata Presei se complica. ... Schimbare radicala la proiectul Pasajului subteran de la Piata Presei Libere, operata de arhitectii din Comisia de Urbanism si Amenajarea teritoriului de la Primaria Capitalei.
Dreptul asta a fost numit, mult mai elegant, libertatea presei. ... a) pretindem ca nu mai incapem in izmene de democrati ce suntem si ne aratam ingrijorati de "atentatul la libertatea presei" b) ne bucuram ca SANEPID-ul a intrat in sfarsit si da cu dezinfectant.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. ... Lucrarile la Pasajul subteran Piata Presei Libere au fost demarate in martie 2014, iar in primavara acestui an pasajul ar trebui sa fie gata.
Libertatea presei, conditie esentiala pentru functionarea unei societati democratice . ... Pe data de 3 mai, a fost marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Revista Magazin informeaza: Revista RUFOR (1994-1996) (Autor:
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta.
Dumnezeu a creat-o intr-o zi de duminica, incarcand-o de haruri si pentru aceasta ar trebui sa fie cel mai fericit om din lume.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste!
google-analytics.com