Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (2.90 secunde)
Copiii lui Dumnezeu In mod surprinzator, cele mai interesante comentarii privind posibilele legaturi dintre fenomenul OZN, vizitatorii nepamanteni si religie, provin de la Biserica Romano-Catolica.
De asemenea, Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati din cadrul Senatului Romaniei a avizat, ieri, pozitiv propunerea legislativa a deputatului Aledin Amet de a externa persoanele decedate de religie islamica.
Ca e de religie islamica? ... Asta chiar va fi un soc pentru asa-zisa lume civilizata (excludem America, unde s-a mai intamplat , Obama fiind si el de aceeasi religie).
Alte 181,52 milioane lei ar urma sa fie destinate proiectelor de cultura, recreere si religie si 90 de milioane de lei pentru asistenta sociala.
Sigur ca Eminescu este si religie. ... Sunt simboluri pe care am hotarat sa le fac religie. Privind la mutra stalcita a unuia care-l batjocorea cu sadica placere pe Eminescu, asezand pe fruntea lui inalta, balele-i productive, am fost muncit de gandul de a-l astepta la iesire.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat: creeaza atat haine pentru femei, cat si pentru barbati, alaturi de sotia sa, Roxana, profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
In anul 274, imparatul Aurelian a proclamat cultul Mithrei religie de stat si a fixat ziua de 25 decembrie pentru a celebra solstitiul. ... II poti cultiva copilului tau spiritul Craciunului, invatandu-l despre originea lui Mos Craciun, dar si profitand de aceasta sarbatoare pentru a-i preda primele lectii de religie.
Intreaga religie crestina se bazeaza pe credinta in mantuirea care a devenit posibila prin Iisus, considerat Dumnezeu incarnat. ... Exoteologia Potrivit lui Robert Lawrence Kuhn, care scrie despre relatia dintre religie si stiinta, in cazul descoperirii vietii extraterestre, exista cateva variante prin care crestinismul s-ar putea salva.
Cum ar reactiona fiecare religie? ... Principala problema care apare in relatia dintre religie si o potentiala viata extraterestra este ca oamenii nu vor mai parea speciali, asa cum sunt prezentati in textele sfinte.
Pope subliniaza ca el nu cere ca ufologia sa fie tratata precum o religie (desi, interesant, unii ufologi sceptici o clasifica drept o noua religie).
Spiritualitate si religie 7. ... Spiritualitate si religie 7. Experienta mortii si fenomenele conexe: perspective psihologice, filozofice si spirituale 8. Jocul cosmic:
Despre aceia care astazi fac spume la gura urland pe toate drumurile pentru calcarea in picioare a icoanelor si a insemnelor religioase, un profesor doctor in medicina spunea zilelele trecute ca cei care au cerut inlaturarea simbolurilor religioase din scoli "nu sunt nici evrei, nici islamici, nici de alta religie.
eu fac distinctie intre credinta (care e un sentiment), religie (care contine norme morale, filozofice si practice de apropiere de Dumnezeu) si Biserica (Casa Domnului). Orice religie care accepta existenta Divinitatii si cultiva percepte morale utile omului si societatii este valabila.
Elevii de la profilul umanist pot opta si pentru disciplina Religie la examenul de bacalaureat, au decis, miercuri, deputatii din Comisia de invatamant.
Cetatenii romani au dreptul de a vota si de a fi alesi, indiferent de rasa, sex, nationalitate, origine etnica, limba vorbita, religie, opinie politica, avere sau de origine sociala.
cum este posibila libertatea de religie cand sunt confiscate bunurile cultelor; democratia este intrepretata in SUA ca si in Bucuresti, daca trei lupi si o mioara se intalnesc, atunci voteaza in mod democratic ce servesc la cina?
google-analytics.com