Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (3.62 secunde)
Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari. ... Intrebarea adresata de GdS a fost "Cati clienti cu carduri de debit de peste 3.000 de euro pe luna are unitatea bancara?".
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
Suntem de parere ca, in acest domeniu de pe piata financiara, exista necesitatea de a construi o Comunitate in care toate partile interesate (clienti, furnizori, companii de creditare) consolideaza relatii, sunt rasplatiti pentru loialitatea lor si pot beneficia de crearea unui cerc virtual de excelenta si incredere.
ROMTELECOM (TELEKOM ROMANIA) Noile numere pentru clienti Telekom Romania Relatii cu Clientii Telekom Romania - 1234 / 0766.12.1234 - apel gratuit din reteaua Telekom Romania si Telekom Romania Mobile;
In ceea ce priveste informatiile furnizate de catre Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei, acestea sunt, la momentul actual, in contradictie cu datele stiute in teritoriu.
Dodon si-a intarit pozitia politica in ultimii ani prin sprijinul puternic pentru relatii mai stranse cu Rusia lui Vladimir Putin si prin mesaje anti-UE.
11.Astepti ca ceilalti sa te salveze Cu totii ne dorim sa avem relatii mai implinite, mai complete si sa ne simtim in siguranta din punct de vedere emotional.
Christian Ciocan a declarat ca doreste sa doteze Serviciul Informare si Relatii Publice pe care il conduce, cu cate un laptop, similar pentru fiecare dintre subalternii sai.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
cat de mult stam in asemenea relatii? ... Pentru ca timpul indelungat petrecut intr-o relatie in care nu suntem iubiti, inseamna acumulare in subconstient a unei uriase energii, care ne poate - apoi - canaliza catre relatii de acelasi fel, catre reactii emotionale, ghidate automat de catre subconstient.
Sunt micile infidelitati permise in relatii? Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. ... Poate fi o cauza a unei relatii mult prea ingradite in anumite reguli, sau momentul de rascruce din viata unei relatii solide.
Referitor la personale juridice trebuie mentionat faptul ca in fiecare zi cota de piata a CEC-ului pe acest segment de clienti creste.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. ... Hotelurile craiovene sunt pline Cu toate ca segmentul patru stele este reprezentat destul de bine, perspectiva unei afaceri infloritoare in domeniu nu este de neglijat, clienti existand inca de pe acum din belsug.
O crestere a fost sesizata si in magazinele mai mici, care se confrunta, la randul lor, cu o afluenta de clienti. "Avem mult mai multi clienti decat in lunile trecute. Daca inainte aveam cam 50 - 60 de clienti pe zi, acum numarul lor s-a dublat.
Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti. ... Am inteles de la unii clienti ca unele banci nu accepta preschimbarea decat pentru clienti.
google-analytics.com