Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (2.64 secunde)
Consilierul local Razvan Avram sustine ca atestarea administratorilor de asociatii se face ilegal.
La finele saptaminii trecute, Organizatia Municipala a PNL isi alegea noul presedinte, in persoana lui Mircea Razvan Cristea. ... Dinspre PNL Proaspat ales presedinte al Organizatiei Mnicipale a PNL, viceprimarul municipiului Galati, Mircea Razvan Cristea, a ocolit subiectul legat de cei patru consilieri care ar fi aderat la PNL.
La randul sau, ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a admis ca vor mai exista schimbari in randul ambasadorilor. ... Critici impartasite In acelasi timp, ministrul Razvan Ungureanu a declarat ca impartaseste criticile aduse de premier corpului diplomatic roman.
Conduc o Skoda 1100 fabricata in 1939, asa ca trebuie sa respectam vechimea si atmosfera acelor vremuri", a explicat cu mandrie Razvan Badulescu din Bucuresti.
Astfel, referitor la acest subiect, premierul Calin Popescu Tariceanu, sustinut de ministrul Razvan Ungureanu, a infirmat acuzatiile si a declarat aseara ca "in Romania nu au existat centre de detentie ale CIA".
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Razvan Simion isi sarbatoreste ziua de nastere. ... Sunt o norocoasa sa te am in viata mea, a scris Lidia Buble, pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Simion, in vacanta.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Discutiile vor avea loc sub egida Forumului Democratic din Romania, al carui presedinte este senatorul PSD Razvan Theodorescu, unul dintre apropiatii lui Ion Iliescu.
Apicultorul Radu Razvan a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. ... Targul Rural Fest a fost foarte bun", ne-a spus apicultorul Radu Razvan, pe care il puteti gasi in fiecare week-end la targul organizat la Agronomie.
Asociatia Colectiv GTG 3010 a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj din partea familiei lui Razvan, tanarul care s-ar fi sinucis, conform observator.tv, si a devenit a 65-a victima a incendiului din Colectiv. Mesajul familiei lui Razvan:
Hai sictir, Razvan Gheorghe! ... Am citit cu scarba zecile de comentarii injurioase la adresa doctorului Razvan Constantinescu. ... Pe de o parte, doctorul Razvan Constantinescu, care trateaza si vindeca pacientii;
Viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea sustine ca sefii Bucurestiului practica un tip modern de jaf asupra oraselor din provincie. ... Ca lucrurile sa fie clare, Capitala are 10% din populatia Romaniei, iar suma populatiei oraselor mari inseamna 40 de procente", a declarat Mircea Razvan Cristea.
Viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea sustine ca sefii Bucurestiului practica un tip modern de jaf asupra oraselor din provincie. ... Ca lucrurile sa fie clare, Capitala are 10% din populatia Romaniei, iar suma populatiei oraselor mari inseamna 40 de procente", a declarat Mircea Razvan Cristea.
Ieri, premierul Calin Popescu-Tariceanu a semnat decizia de eliberare a lui Razvan Orasanu din functia de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), precum si decizia prin care fostul ministru al Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, preia conducerea AVAS.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, si-a anuntat ieri demisia, urmand ca astazi sa o prezinte premierului, in scris. ... Mihai Razvan Ungureanu a mai declarat ca a avut o colaborare excelenta si cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functie a lui Razvan Mihai Ungureanu, fortat de gestul primului-ministru Calin Popescu Tariceanu care l-a parat la Curtea Constitutionala.
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu a transmis o scrisoare Biroului Politic Central al PNL prin care anunta ca s-a autosuspendat din partid pentru a-si exercita mandatul la SECI.
Reprezentantul SECI al Romaniei la Viena este fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu.
google-analytics.com