Cautare

111 de rezultate pentru "rastoltu desert" (2.94 secunde)
Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, a recidivat cu declaratia sa privind expulzarea rromilor in desert. Hasotti este primul liberal care recunoaste public ca Cioroianu a gresit grav, dar in opinia sa, ministrul de Externe nu este nici rasist, nici xenofob.
"Noi ne intrebam de ce Corpul de control nu s-a implicat in chestiunea Ridzi, in chestiunea Nemirschi, de ce Corpul de control nu are niciun fior la toate semnalele transmite de ANI privind schimbarea reliefului averilor demnitarilor asa cum se schimba dunele in desert, de la noapte la zi", a subliniat Vosganian, adaugand si el ca rezultatul anchetei Corpului de control a fost "trecut in totala discretie si readus acum in discutie cand e nevoie iarasi de o fumigena ca sa acopere tot dezastru".
Si inca o mica barfa, pe post de desert. Centrele de sondare a opiniei publice confirma lovitura data de Traian Basescu cu anuntarea referendumului pentru reformarea clasei politice (o singura Camera a Parlamentului si numai 300 de parlamentari).
Suntem in administratia centrala ca noaptea in desert, unde dunele de nisip arata diferit dimineata fata de cum arata noaptea".Simpla coincidenta?Greu de crezut.
Pentru ca dupa orice masa copioasa se impune si un desert pe masura, guvernantii s-au ingrijit si de acest aspect.
Cresterea vinzarilor se datoreaza atit conditiilor meteo favorabile consumului, orientarii consumatorului individual catre inghetata ca desert, dar si cresterii numarului de unitati de alimentatie publica.
La desert, Garda l-a "degustat" pe Gheorghe Roata din Basarabi, crasmar amator, care vindea bauturi alcoolice netimbrate intr-un chiosc improvizat in fata curtii.
Zonele agricole din sud-estul Romaniei se afla intr-un proces de aridizare continua, ne-a declarat directorul stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude.
Antreuri Salata ruseasca vinaigrette, 8 lei Zacusca de vinete coapte la foc de lemn, 9 lei Fasole batuta cu ceapa caramelizata, 8 lei Platou antreuri zacusca, fasole, salata vinaigrette, 21 lei Praz cu masline, 12 lei Stiuca umpluta, 22 lei Muschi de vitel la cuptor, servit rece 20 lei Somn afumat cu capere, ulei de masline si portocala, 22 lei Bors din peste de Dunare, 15 lei Protap Somn impanat cu ghimbir si usturoi, 29 lei Feluri principale Crap la cuptor umplut cu varza ciuperci si stafide Crap la cuptor umplut cu orez si ierburi de la Calafat, 28 lei Tocanita de ciuperci, 18 lei Sarmale de gasca, vitel si purcel, fierte in vin, 29 lei Carnaciori proaspeti, fierti in vin, 18 lei Picior de porc afumat si fiert in zeama de varza, 23 lei Felurile principale sunt servite cu garnitura si muraturi in apa de izvor Desert Cornulet cu nuca si lamaie verde, 4 lei Placinta cu mere si gutui, 7 lei Felie de gutuie in sirop, 8 lei Afumaturi la lemn de prun Slanina afumata la lemn de prun, 5 lei Carnat de capra, vitel si porc mistret, 5 lei Pastrama de gasca - o jumatate de gasca afumata, 8 lei Pastrama de rata - o jumatate de rata afumata, 8 lei Lebar, 5 lei Caltabos, 5 lei Vinul lui Dinescu Vin fiert, cupaj merlot cu cabernet sauvignon Cramposie, sec, 2009 Sovignion blanc, demisec, 2009 Feteasca alba, demidulce, 2009 Merlot, sec, 2010
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
- Si la desert ? - Placinte, prajituri, piscoturi, pepene, prune, pere, portocale, piersici, papanasi; - Dar inghetata obisnuesti ? - Putin; profiterol, parfait; - Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
S-a plimbat cu camilele prin desert, a facut plaja la Marea Rosie, s-a plimbat cu yacht-ul, a schimbat vreo cinci costume de baie, caci pleaca mereu cu "rezerve" dupa ea, a vizitat Insula Faraonilor, a mancat raci, fructe de mare si alte specialitati si a avut timp si pentru shopping.
In ploaie n-am cantat, in desert n-am scris cu creionul drumul caravanelor. Cu maturica nu m-am batut la baia de aburi.
In ploaie n-am cantat, in desert n-am scris cu creionul drumul caravanelor. Cu maturica nu m-am batut la baia de aburi.
Aveti posibilitatea sa va incantati papilele gustatice cu gustari reci, salate, ciorbe, supe, paste, preparate din peste, pui, vita sau porc, gratar si nelipsitul desert.
De la paste, paine, sosuri, reductii, creme, dressinguri pana la desert, incercam pe cat posibil sa oferim confortul, savoarea si naturaletea gustului "de casa".
De cand l-a adoptat pe Supai, un patruped pe care l-a gasit in desert in America, in timp ce filma acolo un videoclip, viata artistei s-a schimbat total.
fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese.
google-analytics.com