Cautare

34 de rezultate pentru "range rover" (3.41 secunde)
Fiat, Renault, Peugeot, Opel, si Ford ofera siguranta pe sosea Astfel, masini de dimensiuni mai mari precum Audi Q7, Land Rover Freelander sau Jeep Grand Cherokee au fost depasite, in ceea ce priveste siguranta pe care o ofera pasagerilor, de masini de dimensiuni mai mici precum cele ale firmelor Fiat, Renault, Peugeot, Opel, Ford, Volskwagen sau subsidiarii acesteia.
Cu aproximativ 260.000 de angajati si 100 de uzine în toata lumea, nucleul companiei si marcile afiliate includ Ford, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mercury, Volvo si Mazda.
Pe segmentul autoturismelor, cele mai mari cresteri le-au inregistrat marcile noneuropene, topul fiind condus de Mazda cu 535%, urmata de Dodge cu 362%, KIA cu 440%, Jaguar cu 135% si Maserati cu 180%, Subaru cu 121%, Lexus si Land Rover cu 112%, Mitsubishi cu 92%, Honda cu 81% si Ford cu 42%.
Aceasta a cumparat Jaguar si Land Rover în luna martie, la un pret de 1,7 miliarde de dolari, iar brandul Volvo ar completa gama marcilor de lux ale constructorului indian.
Aston Martin, Jaguar si Land Rover. John Gardiner, directorul de comunicatii al Ford Europa a spus ca s-ar putea ajunge la o vanzare a acestei afaceri, dar ca nu s-a luat inca nici o decizie, iar negocierile ar putea dura multa vreme, insa a refuzat sa numeasca potentialii cumparatori.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover.
Daca Tiriac ar pierde importurile Ford, ar ramane cu cele ale Hyundai, Mitsubishi, Land Rover si Jaguar, dar si cu TiriacAuto, cea mai mare companie de distributie auto de pe piata locala, cu aproape 40 de locatii dintre care opt pentru Ford.
Inainte ca Ford Company sa vanda Jaguar, Land Rover, Aston Martin si Volvo, existau in total 97 de modele. Numarul de modele va scadea si ca urmare a renuntarii la marca Mercury.
In decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, in care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte.
Anul acesta o fotografie realizata pe aceeasi planeta de catre rover-ul Curiosity, publicata pe site-ul oficial al NASA, infatiseaza o zona in care se pot vedea mai multe pietre ingropate in pamant, alaturi de care se vede foarte clar un os, care seamana cu un femur.
Pe 3 august, barbatul aflat la volanul unui autoturism marca Rover a accidentat grav un mopedist, dupa care si-a continuat drumul nestingherit.
Cele trei persoane se aflau in autoturismul care, vineri seara, s-a ciocnit cu un microbuz, pe drumul european E 70, la iesirea din Drobeta Turnu Severin. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca autoturismul marca Land Rover a intrat pe contrasens, lovind microbuzul care circula regulamentar.
Si asta pentru ca sunt cateva modele de teren vandute de nume consacrate precum Land Rover, Jepp sau Mercedes-Benz ce nu si-au schimbat foarte mult aspectul original de acum multe zeci de ani.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com