Cautare

59 de rezultate pentru "racovita" (3.32 secunde)
Pentru informaÈ›ii suplimentare, [email protected], 0723 531 336 http://www.artmark.ro/ima Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, Str. C.
Conducerea PSD Vrancea a solicitat din cursul lunii trecute magistratilor sa constate incetarea mandatelor de consilieri judeteni ale lui Marius Florinel Vasii, Ciprian Stroia, Mihai Jalova Racovita, Raluca Avadani, Codrut Constantinescu, Enache Mandrescu si Spiridon Tudorache.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL a fost infiintata in 4.2.2009 si are sediul declarat in Voluntari, pe strada Emil Racovita, nr.70, bloc Vila 33, insa exista mentiunea "sediu expirat".
Vaida Voevod, Emil Racovita, Lucian Blaga etc.' Iata : marile spirite comunica in timp. Ce alt argument mai doriti ca sa acceptati ca Noul Stat de 1000 de ani trebuie sa porneasca la drum si ca romanii si-au gasit, in sfarsit, un Conducator pentru Mileniul III?", incheie Nastase.
Emil Racovita, Constantin Dobrogeanu Gherea si Stefan Gheorghiu, care nu a fost comunist, sunt doar cateva exemple", explica Miron Cozma.
Din CA al SIF Oltenia, alaturi de Ristea Priboi, mai fac parte Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte), precum si membrii Dinel Staicu, Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Dupa vot insa, Florian Buzatu si Margareta Racovita, cei doi alesi in comitetul director care vor prelua conducerea executiva a societatii, au ramas si membri in consiliul de administratie.
Asta dupa ce numirea Margaretei Racovita in fruntea SIF Oltenia a fost respinsa de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pe motiv ca nu are experienta necesara.
Este vorba de cooptarea in CA a lui Doru Mihai Lupoae, care ar fi votat la luarea unor decizii fara sa fie validat de AGA, ca si de refuzul CNVM in ceea ce priveste avizarea in functia de director general al SIF Oltenia a Margaretei Racovita.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
În actualul consiliu, doar Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae erau cunoscuti ca sustinatori ai lui Chelu. Despre Lupoae, omul de afaceri galatean a afirmat ca ar fi trecut de partea lui Dinel Staicu.
In conditiile actuale insa, avem bani pentru dividende si investitii", a explicat Tudor Ciurezu, vicepresedintele CA.Oamenii lui Chelu nu au intrat in CATot sambata, actionarii au votat si pentru completarea celui de-al saptelea loc in CA, pentru care au candidat Doru Mihai Lupoae si Margareta Racovita - oamenii lui Catalin Chelu -, care au obtinut insa 26,19%, respectiv 48,2% din voturile valabil exprimate, astfel ca nici unul nu a obtinut cvorumul pentru validare.
La sedinta AGA incriminata au candidat pentru ultimul loc disponibil in CA Doru Mihai Lupoae si Margareta Racovita - considerati oamenii lui Catalin Chelu.
LPS Emil Racovita Bucuresti (Andrei Rusen, Marco Cristi Alexandrescu, Eduard Gabriel Mailat, Niculae Ion) 03:34,86 FEMININ 800 m liber feminin 1.
In galeria logourilor dedicate Romaniei in ultimii ani s-au numarat Constantin Brancusi, George Enescu, I.L. Caragiale, Sergiu Celibidache, Emil Racovita, Maria Tanase, Martisorul si Ziua Nationala a Romaniei.
Google a marcat in ultimii ani momente importante din istoria si cultura romaneasca doodlerii aniversand numeroase personalitati sau evenimente romanesti precum Maria Tanase, Emil Racovita sau I.L.
Productia muzicala a noului single Taxi este semnata de Marius Pop si Alex Racovita, aflati la prima colaborare cu trupa.
Noua expozitie va putea fi vizitata incepand cu vineri 21 februarie si pana pe 5 martie, la sediul Artmark, Palatul Cesiaunu-Racovita, intre orele 10:00 si 20:00, urmand ca licitatiile sa aiba loc pe data 6 martie, la JW Marriott Grand Hotel, de la ora 19:00.
google-analytics.com