Cautare

59 de rezultate pentru "racovita" (7.88 secunde)
Diana Canea este de profesie arhitect si are un Birou Individual de Arhitectura - arhitectura, urbanism, amenajari si decoratiuni interioare, pe Strada Emil Racovita nr.
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica:
3 (in prezent, Colegiul National Emil Racovita). A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Palatul Bragadiru â€" in cadrul prestigioasei Gale International Wine Contest Bucharest (iunie 2016). Palatul Cesianu-Racovita, in Galeria de Arta Artmark, Bucuresti, in cadrul Licitatiei de Valori Traditionale Romanesti (septembrie 2016).
3 (in prezent, Colegiul National Emil Racovita). A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Si au fost expuse in locuri speciale, precum Palatul Schonbrunn, Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Roma, Castelul Jaegerhof si Sala Schumann a Muzeului de Arta din Dusseldorf, Teatreo Thalia si Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Lisabona, Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Fagaras, Castelul Bethlen-Haller, Ateneul Roman, Palatul Cesianu-Racovita - Galeria de Arta Artmark.
Corneliu Baba vernisat de 6 ori in China.
Nume celebre, printre care si artisti cotati in topul pietei de arta europeana, alcatuiesc expozitia de Arta Postbelica si Contemporana ce isi deschide astazi, 5 noiembrie, ora 10:00, usile la Palatul Cesianu-Racovita.
Scrisorile de dragoste dintre parintele sculpturii moderne, Constantin Brancusi si una dintre iubirile renumitului sculptor, Florence Meyer, vor fi scoase la licitatie miercuri, 4 martie 2020, la ora 19.00, la Artmark, Palatul Cesianu-Racovita.
Capodoperele pot fi vizionate la Palatul Cesianu-Racovita, unde astazi, 10 martie 2020, a fost deschisa faimoasa expozitie dedicata Licitației de Primavara, ce poate fi vizitata gratuit.
Nitu Vasile/Str.Emil Racovita, Str. Nitu Vasile, Sos. Oltenitei, Str. Ion Iriceanu, Str. Turnu Mǎgurele. Autobuzele vor purta inscriptia de traseu:
ANM anunta, vineri, instituirea unui cod galben pentru sudul judetului Sibiu, in zona de munte si mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Turnu Rosu, Racovita, Avrig, Selimbar si municipiul Sibiu, unde in intervalul 09:00 - 15:00 se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local 55-60 km/h la rafala, iar la munte peste 80 km/h.
Dupa distrugerea ordonata de Mihai Racovita in 1717, Cetatea Neamtului isi pierde total importanta militara.
apoi a condus un cerc de poezie la Casa Studentilor, adapostita in fosta casa Racovita. Ne intilneam adesea, deoarece eu conduceam un Cineclub, pe care l-am condus si dupa terminarea facultatii, ca tinar asistent la Facultatea de Matematica.
Dimitrie Racovita, pe S. Catalin de 28 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in jurul orei 20.00, a sustras oglinzile retrovizoare de la un autoturism, ce se afla parcat pe Intrarea Mantuleasa, sector 2.
Emil Racovita dinspre str. Nitu Vasile catre str. Turnu Magurele. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.6, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, situatie in care a intrat in coliziune cu un autovehicul marca Audi Q7 condus de V.
Emil Racovita dinspre str. Turnu Măgurele catre str. Nitu Vasile. Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni situata in dreptul imobilului cu nr.31, a surprins si accidentat grav pe C.
Gheorghe Racovita catre Str. Cornisei. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 124, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a pierdut controlul asupra ghidonului si a tamponat un autoturism marca Skoda, care se afla stationat.
- ZONA B (Sura Mare, Giurgiului, Drumul Gazarului, Luica, Constantin Brancoveanu, Turnu Magurele, Obregia, Emil Racovita, Nitu Vasile, Soseaua Berceni, Oltenitei, intre Piata Sudului si Ion Iriceanu), tariful este de 58, 4 lei /an.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com