Cautare

63851 de rezultate pentru "punctul ideal in care trebuie plasat routerul este" (4.54 secunde)
Corina Valceanu - Fondator & CEO - agentia Fireworks Public Relations - vorbeste despre principiile de viata care devin principii de business.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. Piesele lor au ramas in sufletul oamenilor.
Mures, ca formatiunea sa are in vedere si posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu va renunta sa mai candideze. "Domnul Boc este o varianta clara, la o adica, daca domnul presedinte nu va candida.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta. Viata a la Belle Epoque Centrul Vechi al Bucurestiului este o stare de spirit, ce reprezinta armonie:
Vointa unanima de libertate si coeziune a romanilor din provinciile istorice s-a materializat astfel in Marea Unire proclamata de Adunarea de la Alba Iulia, intr-o zi care, datorita incarcaturii simbolice, va deveni zi nationala.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Clubul Glasgow Rangers, la care este legitimat si Dorin Goian, grupare confruntata cu o grava criza financiara, a cerut plasarea sub administrare judiciara, a anuntat tribunalul din Edinburgh, noteaza Mediafax.
Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, a afirmat, miercuri seara, la Antena 3, ca unul dintre scenariile luate in calcul este acela ca in urmatorul an 80 la suta din populatia de 20 de milioane de locuitori a Romaniei ar putea sa faca infectia cu coronavirus.
Condamnata la o inregimentare politica, Agerpres a trecut in mainele unui apropiat al premierului Victor Ponta INTERVIU. ... " In redactie cred ca imi va folosi experienta dobandită in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist.
Mures, ca in programul PDL nu exista prevederea potrivit careia partidul isi asuma sustinerea pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, dar a spus ca este convins ca actualul presedinte va candida pentru un nou mandat si va fi sustinut de PDL.
Desi ultimele norme ale Bancii Nationale limiteaza accesul la credite pentru populatie, si asta in pofida nemultumirii cetatenilor si chiar a bancherilor, statisticile arata ca, in ceea ce priveste proportia detinuta de creditele acordate de banci in PIB, Romania ocupa ultima pozitie, nivelul indicatorului fiind anul trecut de 18%.
"Perioada de recolta se va incheia in curand, si nu sunt asteptate schimbari majore in ceea ce priveste cantitatile obtinute", a declarat pentru Reuters un oficial din Ministerul roman al Agriculturii responsabil cu realizarea statisticilor.
Dupa ce a punctat decisiv in asa- numita “criza a ostaticilor“, presedintele Traian Basescu pare a fi pornit intr-o campanie de gasire a unui premier capabil sa rezolve toate problemele cu care se confrunta astazi Romania.
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
Semnalul a fost dat la jumatatea acestei saptamani, cand moneda unica europeana s-a plasat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar, pe fondul speculatiilor privind o eventuala majorare a ratei dobanzii in zona euro in mai.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Expertii Fondului Monetar International (FMI) doresc, pentru acest an, o reducere a deficitului bugetar al Romaniei cu cel putin 0,5 puncte fata de 2004, cand s-a plasat la 1,1-1,2% din PIB, analizand chiar varianta unui deficit zero, au declarat surse apropiate negocierilor purtate intre Guvern si reprezentantii Fondului.
Astfel, cotatia monedei nationale a atins la sfarsitul saptamanii trecute maximul ultimilor sase ani in raport cu dolarul american, de 2,5227 unitati, urmand pietele externe, unde moneda americana s-a depreciat.
Romania a inergistrat in luna mai cea mai ridica rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana (UE), de 5,9%, de 8,4 ori mai mare decat media de 0,7% calculata la nivelul celor 27 de state membre, potrivit datelor prezentate marti de Biroul de Statistica al UE, Eurostat.
Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar - www.nosugarshop.ro - aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac.
google-analytics.com