Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (3.10 secunde)
Urmeaza o iarna extrem de grea, vor fi proteste sindicale, preturile au inceput sa creasca ingrijorator, iar cei care au credite la banca se gandesc deja ce economii sa mai faca pentru a-si putea plati impovaratoarele rate.
Zecile de mii de persoane care vor participa la evenimentul de sambata vor vedea bogatia patrimoniului nostru cultural si totodata vor lua la cunostinta greutatile cu care se confrunta cei in mainile carora incredintam acest patrimoniu, de o valoare inestimabila, fiind anuntate proteste ale lucratorilor din muzee.
PROTESTE FRANTA. Macron mai da poporului 100 de euro Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a facut primele declaratii dupa protestele din tara sa.
se pot naste proteste violente si lupte pentru putere. - Eroul din noi (Marte in Berbec) pare mai dispus sa lupte pentru convingerile sale, fiind sustinut de Jupiter, care se afla si el in semnul de Domiciliu, in Sagetator.
Pentru cei satui de proteste in sprijinul libertatii procurorilor de a comite ce abuzuri doresc, este o prima ocazie de a manifesta pentru ceva concret inscris in aria interesului national.
Anuntul a fost intampinat cu proteste si ironii, ba chiar si cu refuzuri de participare la festivitatile programate, incat dupa doar 3 zile presedintele a fost nevoit sa renunte la nefericita idee cu puternic iz electoral personal.
Pe fondul unor controverse politice si a unor proteste, Trump a avut parte de o primire regala la Buckingham Palace, cu acel gen de protocol si ceremonial rezervat celor mai pretuiti oaspeti, observa The Times.
www.libertatea.ro informeaza: Statul Michigan are jumatate din populatia Romaniei si aproape 4.000 de morti de coronavirus. Detroit este centrul epidemiei, una dintre cele mai grave din Statele Unite.
In Portland a avut loc o revolta impotriva unui om care a ucis doua persoane. Protestatarii au inceput sa sparga geamuri si sa arunce cu obiecte in politie.
In Austria au fost proteste de amploare fata de lockdown. Austria intra de maine in lockdown doua saptamani. Fara televiziune, ar mai fi fost pandemie?
Asta daca se va aproba legea, pentru ca exista si un daca, politicienii se stie ca vor sa fie prieteni cu toata lumea, iar asa ceva ar aduce o gramada de proteste de la ziare, chiar daca nu a auzit nimeni de ele.
Tara sta pe un butoi de pulbere, iar marti au avut loc proteste de amploare, in care manifestantii au cerut demisia lui Recep Erdogan, pe care il gasesc responsabil pentru prabusirea lirei.
In primele zile de proteste, cele doua parti nu au ajuns la nici o intelegere, in conditiile in care sindicalistii cer 20 tichete de masa lunar si o marire salariala de 10%, iar administratia este dispusa sa ofere doar bonuri de masa, insa nu atat de multe pe cat se cere.
Protestatarii au strigat sloganuri precum: "Suntem oameni, nu coduri QR" Au fost proteste si in Franta, Austria si Olanda.
Proiectul a stirnit un val urias de proteste. Lucru explicabil. Orice masura liberala vizind micsorarea protectiei sociale e primita cu ostilitate de o parte insemnata a populatiei.
14 ofiteri ai politiei germane au fost raniti in urma protestelor din Greiz. In Praga au fost proteste pasnice anti-restrictii.
Proiectul a stirnit un val urias de proteste. Lucru explicabil. Orice masura liberala vizind micsorarea protectiei sociale e primita cu ostilitate de o parte insemnata a populatiei.
Sindicatul Europol a anuntat inceperea, de luni, a actiunilor de protest derulate de politisti, prin care cer aplicarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice.
Daca pe vremea bunicului, sub efectul pericolului reprezentat de "bomba cu natarai ", colegii lui de generatie se pitulau pe sub pat sau prin lanul de papusoi, de unde scrisneau proteste timide la adresa imperialismului american, astazi "bomba cu natarai " sta nestingherita prin institutiile statului, prin primarii ori pe la sediile de partid, dar nimeni nu-i in stare s-o dezamorseze.
Revolta in sistemul de sanatate! Asistente, brancardieri, infirmiere merg azi cu "plugusorul suferintei" la Guvern, Parlament si palatul Cotroceni. Protestul, pentru care oamenii s-au strans deja in Piata Victoriei, vine la cateva zile dupa alte manifestatii de amploare.
google-analytics.com