Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (2.61 secunde)
In contextul in care ne aflam, putem chiar afirma ca realizarea bugetului pentru 2016 de catre Guvernul actual este prima masura transparenta pentru strada pe care noua echipa o datoreaza celor care au iesit la proteste dupa tragicul incendiu din clubul Colectiv de la sfarsitul lunii octombrie.
Indiferent de convingeri politice, ideatice si economice, realitatile unor conditii de trai mizere, ale tineretului deznadajduit de un viitor sumbru sau ale unei intreg sistem politic viciat si nepasator, vor impinge oricand o clasa sociala activa si tanara, precum majoritatea suporterilor stelisti, la proteste stradale", se arata in comunicatul emis de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti "Eu stiu cine a fost la Universitate.
Ramires scapa singur cu Valdes si il executa pe acesta cu un lob superb Min 45 A - Ramires vede galben pentu proteste Min 44 - GOL BARCELONA 2-0:
42 Georgievski primeste cartonas galben pentru proteste Min. 37 Milisavljevic trage peste poarta din interiorul careului Min. 35 Pecanha respinge in corner sutul lui Rocha din interiorul careului, dar arbitrul acorda aut de poarta Min.
Rui Pedro vede galben pentru proteste! Min 52: O noua ocazie mare pentru Valente, reluarea din 6 metri merge in bratele lui Hamutovski!
La constructie s-au ivit proteste: un stejar valoros se afla pe teren. Nu a fost o problema, doar sunt cunoscute imaginile din China.
ALEXA, ELIMINAT Dan Alexa a fost eliminat in finalul partidei, pentru proteste vehemente. Arbitrul infruntarii a lasat jocul sa mearga dupa presupusul fault al lui Balgradean, FCSB fiind la un pas sa marcheze prin Gnohere.
Informatiile puse la dispozitie de companie pe aceasta pagina includ numerele de telefon ale principalelor ambasade, aeroporturi si companii aeriene din Egipt, precum si stiri actualizate in timp real despre situatia din Cairo si din celelalte zone afectate de proteste.
Jurnalul National informeaza: Romania iese in strada impotriva ACTA Sambata, incepand cu ora 17.00, romanii din peste 21 de orase vor iesi pe strazi pentru a spune "NU -ACTA!".
ACTA a fost tinta unor proteste masive de strada in mai multe state europene si in alte parti ale lumii din cauza prevederilor privind pirateria pe internet.
Proteste in Piata Romana: "Nu mor copiii cand vor cainii!" Parintii urmeaza sa protesteze in Piata Romana, dupa ce un copil de 4 ani a fost ucis de o haita de caini.
- Lu' asta, de cand a scos 3 schiopi la niste proteste lesinate si finantate de statu' de drept, i s-a cam urcat la cap.
O postare a lui Tudor Chirila, pe facebook, prin care artistul indeamna la proteste in STRADA, dupa OUG privind gratierea, a starnit reactii vehemente Iata postarea, asa cum a fost reluata de site-ul stiripesurse.ro:
A ajutat la organizarea de proteste, a lansat miscari sociale si nenumarate afaceri mici, dar a si influentat alegeri si ne-au transformat pe fiecare in furnizori de date.
Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Nitulescu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca hotararea de guvern privind comasarea MTR cu Muzeul Satului va fi reluata, personalul acestei institutii va reactiona fata de o asemenea decizie, ajungand chiar la proteste de strada.
De la starlete ale cinematografiei pornografice, pana la asasini platiti si proteste ecologice, toate par sa aiba o singura miza, greu de inteles pentru acesti stangaci parteneri.
"Micii sunt carnaciori asemanatori Cevapcici, dar mult mai gustosi tocmai datorita continutul ridicat de bicarbonat de sodiu (...) Daca micii vor fi interzisi, Romania va fi cuprinsa de proteste nemaiintalnite", scriu jurnalistii de la index.
Aceasta transformare presupune un efort comun din partea angajatilor si a guvernului, deoarece niciun investitor nu va fi interesat de o intreprindere unde au loc zilnic proteste si nelinisti sociale.
Neincrederea tinerilor in sistemul economic-social actual, precum si in capacitatea politicului de a le rezolva solicitarile, conduce la miscari de strada si proteste care adesea degenereaza in violente stradale.
Partidele de opozitie au fost mai rezervate fata de aceste proteste, mai explica Ozcan. "Partidul kurd BDP nu a iesit oficial in strada, considerand ca participarea ar periclita procesul de pace, in general, si negocirile bilaterale dintre kurzi si turci, in mod special.
google-analytics.com