Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (3.73 secunde)
In Ungaria, Bulgaria, Cehoslovacia, Albania, Polonia au fost organizate in perioada 1949 1952 numeroase procese politice carora le au cazut victime lideri comunisti acuzati de titoism (Rajk - in Ungaria, Kostov - in Bulgaria, Dodze - in Albania, Slanski - in Cehoslovacia, Gomulka - in Polonia).
Exista, deja, cateva asemenea procese". La randul sau, Clara Popescu, vicepresedintele CFR, spune ca "intr-adevar exista lanturi de farmacii cu distributie proprie, insa, pana acum, a existat un singur caz in care farmacia a fost data in judecata de distribuitor.
Informatiile primite de subconstientul mediumului sunt inregistrate printr-un sistem de "procese-verbale". Mediumul nu are voie sa-si gandeasca pasii urmatori si nici sa faca interpretari, incercand, atat cat este in stare, sa elimine interventiile constiintei (rationalizari, imaginatie) care deformeaza informatia receptionata.
Concluzia unor lungi procese verbale, proprii tehnicilor SRV, intocmite in urma calatoriilor lui Brown ar vrea sa ateste ca cenusiii reprezinta o societate mult mai evoluata decat cea pamanteasca, dar o societate care a ajuns intr-o fundatura in care se zbate fara sa stie prea bine care este iesirea.
Pana in prezent, cercetatorii n-au elucidat toate detaliile acestor procese primejdioase, insa esenta lor este mai presus de orice dubiu:
Biochimistii spun ca diverse forme de viata extraterestra puteau sa apara pe Pamant, ca urmare a mai multor procese evolutive, si ca ele locuiesc inca, fie printre noi, fie chiar in interiorul organismelor umane, fara a putea fi vazute cu ochiul liber.
Pe de alta parte, senatorul Dancu a afirmat ca "o motiune de cenzura ar putea sa si accelereze anumite procese si ar putea sa conditioneze Guvernul sa lucreze mai mult".
Chiar daca nu va asteptati sa aduceti pe lume un copil cu probleme” asta nu inseamna ca trebuie sa va ingropati intre patru pereti.Nu va mai faceti procese de constiinta.
- Relativitatea generala, una dintre cele mai revolutionare teorii stiintifice din istorie, a reprezentat un salt imens in raport cu legea universala a gravitatiei a lui Isaac Newton din 1687, aratand ca spatiul si timpul nu sunt imuabile, ci fenomene dinamice supuse evolutiei, ca si celelalte procese din Univers, declara Michael Turner, profesor de fizica si cosmologie la Universitatea din Chicago.
Atat perceptia, cat si memoria sunt procese constructive, puternic afectate de influentele de tip de sus in jos, adica de credintele si asteptarile preexistente observatorului, spune French.
Exista o multime de procese si corpuri fizice care produc zgomot radio, dar numai un transmitator artificial poate emite un semnal de banda ingusta, pe cat se stie la ora actuala.
Mihail Neagoe a confirmat pana la aceasta ora doar ca i s-a cerut sprijin in conflictul parcarilor de la Mercur (derulat in doua procese), si nu in calitate de avocat, ci de consilier municipal, dar spune ca nu ar refuza o implicare si in speta rezilierii, bineinteles cu conditia respectarii procedurilor de desemnare.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic.
Chiar din noaptea esuarii loviturii de stat, media occidentala a pornit atacuri concertate impotriva presedintelui Tayyib Erdogan, caruia i s-au facut tot felul de procese de intentie, inclusiv aberatii de genul ca ar fi cerut azil in Germania si ca lovitura militara ar fi fost orchestrata de catre el insusi etc.
Procesul-verbal este semnat de mine si de doamna secretar si trebuie sa se regaseasca in dosarul de procese-verbale al Directiei relatii cu publicul", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei relatii cu publicul.
Chiar daca numai circa 5-10% dintre observatii sunt complet inexplicabile, sunt totusi prea multe aparitii, care seamana prea mult intre ele, iar comportamentul lor este prea inteligent pentru a fi procese naturale.
El a aratat ca a castigat numeroase procese care au dovedit ca nu a facut parte din structurile politiei politice din perioada comunista, dar ca a solicitat CNSAS o confirmare in plus pe acest subiect.
Este posibil ca Marte sa fi trecut prin aceleasi procese geologice si hidrologice ca si Terra si deci ar putea contine minerale.
Mohamed Al Orfahli se inarmeaza si el pentru procese, amenintand ca pune la mapa toate actiunile si refuzurile primariei.
Aceasta, dar si multe alte motive, nasc banuiala ca, in spatele tuturor acestor fenomene, la care le putem adauga pe cele folclorice si pe cele religioase, exista o textura unica de procese si, daca am examina doar separat componentele ansamblului, am putea pierde din vedere padurea din cauza copacilor.
google-analytics.com