Cautare

2529 de rezultate pentru "primaria aciuta" (3.84 secunde)
Primaria Craiova si SC Electrica SA Oltenia, sucursala Craiova, au intrat in aceasta luna intr-o noua disputa privind proprietatea punctelor de aprindere ale sistemului de iluminat public.
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
Spumegand de furie ca acestia au scos la iveala in ultimele zile tot felul de nereguli, tolerate de el, Solomon a decis sa le restrictioneze accesul in Primaria Craiova.
Deoarece beneficiarul lucrarii, Regia Autonoma de Apa Craiova, nu are banii necesari pentru plata descarcarii de sarcini a terenului cu pricina, primaria incearca sa negocieze cu arheologii.
Primaria Craiova este pe cale sa se impace cu patronul SC Cronos, Mohamed Al Orfahli. ... Negocierile dintre reprezentantii SC Cronos Impex si Primaria Craiova se apropie de final.
"Primaria a refuzat prelungirea contractului, fara nici un temei, iar acum vine sa darame constructia in baza unui act pentru care urmeaza sa ne judecam.
Doua centrale termice de cartier din municipiul Targu Jiu, pentru modernizarea carora primaria a investit aproximativ zece miliarde de lei, au fost scoase din functiune. ... In urma cu sapte ani, cele doua centrale termice au fost modernizate de Primaria Targu Jiu.
Consilierul local PSD din comuna Dobrotesti, Ion Boruz, a incasat lunar, timp de doi ani, atat salariul de functionar public de la Primaria Amarastii de Sus, cat si indemnizatia de consilier local din comuna vecina.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Primaria Craiova a dat bani pentru copiii craioveni institutionalizati pana in anul 2004, cand a aparut un nou act normativ de reglementare in domeniu.
Pe langa candidatii oficiali ai Partidului Democrat la Primaria Constanta, in ultima vreme s-au tot auzit zvonuri potrivit carora formatiunea politica o va sustine pe Anca Boagiu in alegererile locale din 2008. ... Din cate stiu eu pentru Primaria Constanta un posibil candidat ar putea fi domnul Laurentiu Mironescu.
Democratul Remus Minca, inscris in cursa interna a PD pentru desemnarea unui candidat la Primaria Constanta, spera intr-o "competitie adevarata si corecta" in cadrul partidului sau. "Partidul Democrat trebuie sa ia decizia desemnarii unui candidat viabil pentru Primaria municipiului Constanta.
Desi Mircea Razvan Cristea nu a nominalizat persoana pe care o va arunca partidul in lupta pentru Primaria Galati, potrivit informatiilor pe care le detinem este vorba de presedintele Clubului Otelul Galati, Marius Stan.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a infirmat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, informatiile conform carora ar fi fost declansata o campanie de strangere de semnaturi in favoarea candidaturii ca independent a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Geoana a spus ca afirmatiile de duminica ale presedintelui Traian Basescu arata ca acestuia, precum si democrat-liberalilor le este frica de faptul ca vor pierde Primaria Bucurestiului si ca se afla, astfel, in fata riscului ca opinia publica sa afle toate lucrurile necurate derulate la Primaria Generala, atat sub administratia lui Basescu, cat si sub administratia lui Videanu.
Regimul Proprietatii si chiriasii impiedica restaurarea Peninsulei Conform unei declaratii oferite de Nicolae Nemirschi, "aproximativ 40 % din casele din zona au un regim de proprietate inca neclarificat, ceea ce impiedica primaria sa inceapa lucrarile de reconstructie".
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
google-analytics.com